top of page
Ara

WhatsApp, 'karanlık mod' için özel tasarlanmış yeni sohbet arka planlarını duyurdu

WhatsApp, kullanıcıların sohbet dizilerinin her birini farklı bir görünümle özelleştirmelerini sağlayan bir dizi çarpıcı yeni sohbet arka planı sundu

WhatsApp, kullanıcıların sohbet dizilerinin her birini farklı bir görünümle özelleştirmelerini sağlayan bir dizi çarpıcı yeni sohbet arka planı sundu.

Yeni arka planlar, mesajlarınız seçtiğiniz sahne üzerine yerleştirilmiş olarak sohbetleriniz için alternatif bir görünüm sağlar.

WhatsApp, normal, renkli arka plan seçeneklerinin yeni sürümlerini de ekledi ve ayrıca siyah tonlara daha eğilimli olanlar için yeni bir karanlık moda özel duvar kağıtları seti içeriyor.

Belirtildiği gibi, sohbetlerinizin her birini belirli bir temayla özelleştirebilir ve WhatsApp deneyiminizi kişiselleştirmek için bir dizi yeni yol sunabilirsiniz. Bu, büyük bir ekleme gibi görünmeyebilir, ancak yeni sunum araçlarının, insanların uygulamaya geri dönmesini sağlamada büyük bir etkisi olabilir ve bu da tatil döneminde katılımı artırmaya yardımcı olabilir.


Yeni arka plan seçenekleri WhatsApp'ın son sürümünde mevcuttur. Arka planınızı nasıl değiştireceğiniz hakkında daha fazla bilgiyi (genel olarak veya belirli sohbetlerde) buradan erişilebilir.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page