top of page
Ara

WeWork CEO'su, evden çalışmak ile ilgili yorumları için özür diledi

WeWork CEO'su yakın zamanda, "En az meşgul olanların evden çalışması çok rahat" demiş ardından yaptığı açıklamalardan dolayı özür diledi

WeWork CEO'su, evden çalışmakla ilgili yorumları için özür diledi

WeWork CEO'su Sandeep Mathrani Çarşamba günü Wall Street Journal'a ofis yerine evden çalışmayı seçen çalışanlarla ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Wall Street Journal'ın Her Şeyin Geleceği Festivali'nde yaptığı konuşmada, "En az meşgul olanların evden çalışması çok rahat" dedi. Mathrani Cuma günü yaptığı açıklamalardan dolayı özür diledi.


Yıllardır WeWork, yeni başlayanlar dünyasının sevgilisiydi, ancak son zamanlarda, Hulu belgeselindeki "WeWork: Or the Making and Breaking of a 47 Milyar Dolarlık Unicorn" da anlatıldığı gibi, sarsıntılı bir kaç yıl geçirdi.


Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, internet, Mathrani'nin Wall Street Journal'a yaptığı açıklamaların şirketin çıkarlarıyla ne kadar yakından örtüştüğünü not etti.

Mathrani, tartışmayı ele almak için LinkedIn'e taşıdı: "Evden çalışanlara olumsuz ışık tutmanın niyetim olmadığını açıklığa kavuşturmak istiyorum ve yorumlarım net değilse özür dilerim.

"Nisan ayında, Workplace Intelligence ile ortaklaşa yürütülen ulusal bir kör anketten toplanan veriler hakkında bir rapor yayınladık ve bu rapor, ABD genelinde 1.000 Üst düzey yöneticiye ve diğer seviyedeki yöneticilere hibrit çalışma modeli hakkında bakış açıları hakkında çeşitli sorular sorduk. "Nihayetinde bulgular ezici bir çoğunlukla, çalışanların seçim konusunda ve yeni çalışma yolları bulma konusunda enerjik olduklarını gösterdi - ve CEO'lar, çalışanları için en iyi şekilde işe yarayan seçenekleri sunma konusunda eşit derecede kararlılar. İşverenlere ve çalışanlara daha fazlasını sunmaktan gurur duyan bir şirketin CEO'su olarak Her zamankinden daha fazla esneklik, işgücümüzün farklı ihtiyaçlarını gerçekten karşılayabilecek çözümleri savunmaya devam edeceğiz - ister evden çalışma, ister boş alan kullanma, ister şirket ofisine gitmek veya bu seçeneklerin bir karışımı olsun.

"Nihayetinde bulgular ezici bir şekilde, çalışanların seçim konusunda, yeni çalışma yolları bulma konusunda enerjik olduklarını ve CEO'ların da çalışanları için en iyi sonucu veren seçenekleri sunmaya eşit derecede bağlı olduklarını gösterdi. İşverenlere ve çalışanlara daha fazla esneklik sunmaktan gurur duyan bir şirketin CEO'su olarak Daha önce hiç olmadığı kadar, iş gücümüzün farklı ihtiyaçlarını gerçekten karşılayabilecek çözümleri desteklemeye her zaman devam edeceğiz, ister evden çalışma, ister boş alan kullanma, ister şirket ofisine gitmek veya bu seçeneklerin karması olsun.


"Bu yeni rapordan ve sektörlerdeki iş liderleriyle yaptığımız görüşmelerden bildiğimiz şey, işin geleceğinin hibrit olduğu. Esnek ve amacımız her ikisini de mümkün kılmak."

Etiketler:

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page