top of page
Ara

Trendyol, “Süper İndirim Günleri” ve “Efsane Günler” etkinliğinin sonuçlarını paylaştı

Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformlarından olan ve on binlerce tedarikçiye ev sahipliği yapan Trendyol'un, Kasım kampanyalarında toplamda 63 milyon ürün satmayı başardı

Trendyol, “Süper İndirim Günleri” ve “Efsane Günler” etkinliğinin sonuçlarını paylaştı

Trendyol, “Süper İndirim Günleri” ve “Efsane Günler” kampanyalarıyla platformda 112 bin farklı satıcıyı ve 63 milyon ürünü müşterileriyle buluşturan şirket, platformundaki işletmelerin satışları bir önceki Kasım ayına göre 2 kat artış yakalaması yanısıra, kampanyalı ürünlerin satışları normal günlere göre 6 kat artış sağladı ve anlık 2.1 milyon müşteri platformda buluşturdu.


İstanbul, Ankara ve İzmir dışında en çok satış yapan iller ise Kocaeli, Bursa, Aydın

Trendyol Kasım kampanyalarında en çok satış yapan ise şöyle; İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa, Aydın. En çok sipariş verilen iller sıralamasında büyükşehirler ilk sıradaki yerlerini korudu. Bu büyükşehirler İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Kocaeli, Adana, Mersin, Konya, Muğla.


Trendyol 2021 yılında da, müşterilerinin arzu ettiği ürünlerdeki indirimlerden hızlı haberdar olması için "favorilere ekleme" özelliğini, kampanyalı ürünlere hızlı erişim için ise “fırsat ürünü” etiketi hamlesi satışlara olumlu etki etti. Ayrıca, platforma ilgi her geçen gün artışta. Kampanya boyunca, 16 milyon ürün Kasım kampanyalarına katılım gösterdi. Kampanya döneminde Trendyol’dan en fazla satın alınan ürünler arasında sweatshirt, bot, bebek bezi, bluetooth kulaklık ve ayak maskesi dikkat çekti.


19 farklı Avrupa ülkesinde 50 binden fazla ürün satıldı

Türkiye’deki yerli üreticileri Avrupa pazarlarına açılmasının da önünü açan Trendyol’un Kasım ayında yurt dışı operasyonlarında aldığı sonuçlar da çarpıcı. Avrupa Birliği ülkelerinden Almanya, Hollanda, İtalya ve 19 farklı ülkeye 50 binden fazla ürün satışına öncülük etti.


Trendyol Hızlı Market ve Trendyol Yemek de Kasım kampanyaları da Kasım ayına damga vurdu

Trendyol, bu yıl ilk kez Hızlı Market ve Yemek’e özel hazırladığı Kasım kampanyalarını müşterilerinin beğenisine sundu. Trendyol Yemek Kasım ayı boyunca elde edilen göre Kasım’da en çok sipariş edilen 5 ürün sıralaması ise şöyle; lahmacun, burger, Adana dürüm, köfte ve tantuni dürüm olurken yüzde 68 artışla köfte en çok tercih edilen ürünler arasında yerini aldı. Trendyol Hızlı Market Kasım verilerine göre en fazla sipariş edilen ürünler ise sırasıyla yerli muz, patates, havuç, yarım yağlı süt ve maydanoz oldu.


Şirket tarafından 2021 yılının Kasım ayı sonuçları infografik olarak paylaşıldı:

Trendyol, “Süper İndirim Günleri” ve “Efsane Günler” etkinliğinin sonuçlarını paylaştı


0 yorum
bottom of page