top of page
Ara

Tinder, kullanıcıların telefon numaralarından kişileri engellemelerine izin verecek

Eski sevgililerinizi ve arkadaşlarınızı gizlemenin bir başka yolu olabilir mi?

Tinder, insanları telefon numaralarına göre engellemenize izin verecek

Tinder sonunda eski sevgililerinizden, arkadaşlarınızdan, meslektaşlarınızdan, akrabalarınızdan ve bir flört uygulamasında karşılaşmak istemeyeceğiniz herkesten kaçınmanıza izin veriyor. Şirket bugün, kullanıcıların telefon rehberinde yer alan kişileri engellemesine izin vermeye başlayacağını duyurdu.


Romantizm arayanlar, bu özelliğe ayarlarından "Kişileri Engelle" menüsünden erişebilir ve burada hangi kişileri engellemek istediklerini tanımlayabilirler. Bunun anlamı, bu kişiler onlar için ortaya çıkmaz veya tam tersi.


Kullanıcılar tam kişi listelerini Tinder'a yükleyebilir veya tek tek ekleyebilir. Tinder, herkesin kişilerini - yalnızca engellemeyi seçtiklerini - saklamayacağını ve kişilerin istedikleri zaman kişi listelerinin engellemesini kaldırabileceğini veya bağlantısını kesebileceğini söylüyor. Engellenen kişilere, engellendikleri bildirilmez. Tabii ki, eski veya başka bir değersiz kişinin bir Tinder hesabı olup olmadığını bilmenin kolay bir yolu yok; daha çok önleyici bir önlemdir. Ve engellenen bir kişi o zamandan beri telefon numarasını değiştirip Tinder'a katıldıysa, hesabı yine de ortaya çıkabilir.


İnsanlar sonsuza dek garip bir dijital alıştırma olasılığından kaçınmak istediler ve bu, sonunda onlara bunu yapmaları için bir mücadele şansı verebilir. Ancak, aynı zamanda yıllar geç hissediyor. Tinder'ın bunu başlatmasının neden bu kadar uzun sürdüğünü bilmiyorum, ama umarım, yeni kullanıcılar bir daha Tinder'da eski bir sevgiliyle karşılaşmanın sefaletini bilmek zorunda kalmayacak.

Etiketler:

0 yorum
bottom of page