top of page
Ara

TikTok'un son yeniliği, 2020'deki favori videolarınızı öne çıkarıyor

TikTok, en sevdiğiniz salgınla ilgili mizahi içerikleri ve daha fazlasını yeniden hatırlatmaya yardımcı olmayı umuyor

2020, TikTok için bir rollercoaster yılıydı. Trump yönetiminden sürekli değişen bir son tarih, şirketin yılın çoğunu bunun sonunu göremeyeceğinden emin olmadan geçirdiği anlamına geliyordu.


TikTok, tarihte ilk kez, yıllık özetini kullanıcılarına göre şekillendiriyor. Uygulamayı bir sonraki açışınızda, en çok izlediğiniz içeriklere göre, son 12 aydaki tüm favori kliplerinizin kişiselleştirilmiş bir koleksiyonunu göreceksiniz. Uygulamanın en son sürümünü indirdikten sonra, Sizin İçin beslemesindeki ilgili simgeye veya Keşfet sayfasındaki özel başlığa dokunarak "TikTok'ta Geçirdiğiniz Bu Yıl" özelliğini bulacaksınız. TikTok'u daha yeni kullanmaya başladıysanız, kişiselleştirilmiş listeniz şirketin En İyi 100 listesinden seçimleri içerecektir. Favori videonuzu paylaşırsanız özel bir rozet de kazanacaksınız.


Bir bakıma, TikTok'un böyle bir özelliği aktif etmesinin bu kadar uzun sürmesi şaşırtıcı. Spotify gibi şirketler, kişiselleştirilmiş yıllık görünümlerini yıllık bir etkinliğe dönüştürdü. Spotify'ı kullanmasanız bile, muhtemelen sosyal medyada, kullanıcıların en çok dinledikleri şarkı listelerini paylaştığını bildiğiniz birini görmüşsünüzdür. Sadece birkaç gün olsa bile hizmet etrafında olumlu bir sohbet ortamı yaratır. Ve bu, açıkça şu anda TikTok'un ihtiyaç duyduğu bir şeylerden birisi de bu.

Etiketler:

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page