top of page
Ara

TikTok, Gen Z için kariyer fırsatları özelliğini tanıttı

Axios'un haberine göre, TikTok markaların çalışanları işe alması için bir araç test ediyor

TikTok, Gen Z için kariyer fırsatları özelliğini tanıttı

Pilot program kapsamında, insanların TikTok'ta iş bulmasına ve aday bulmak isteyen şirketlerle bağlantı kurmasına yardımcı olmak için tasarlandı. Ayrıca, markaların işe alım kanalı olarak TikTok'u kullanmalarına yardımcı olmayı da amaçlıyor.


Şirket şu anda hizmeti bir beta şirketler grubuyla test ediyor. Spor ligleri de dahil olmak üzere birçok büyük marka ile görüşmeler sürüyor.


Platform, TikTok'un kendi içine entegre edilmiş bir ürün değil, markaların başta giriş seviyesi listeleri olmak üzere iş gönderebileceği TikTok uygulaması aracılığıyla erişilebilen ayrı bir web sayfası.

Kullanıcılar, geleneksel bir özgeçmiş yerine siteye bir TikTok video özgeçmişi gönderebilir. Buradaki fikir, kullanıcıların video aracılığıyla benzersiz bir şekilde bir asansör konuşması veya iş deneyimi özeti vermesidir.


TikTok, adaylardan yeni hizmetin tanıtılmasına yardımcı olmak için, eğer isterlerse, özgeçmiş videolarını TikTok profillerine göndermelerini isteyecektir.


Birkaç hafta önce, üst düzey bir TikTok yöneticisi, LinkedIn'e, kariyer tavsiyelerini paylaşmak için TikTok'u kullanan genç kitleler hakkında bir Washington Post makalesinin, TikTok yöneticilerine iş arayanlar için platformlarını güçlendirmeye çalışmak için ilham verdiğini söyledi.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page