top of page
Ara

Tesla, yeni yazılım güncellemesiyle yeni güvenlik özellikleri ekliyor

Tesla satış sonrası müşteri memnuniyeti konusunda başarılı olan ender şirketlerden bir tanesi

Tesla, yeni yazılım güncellemesiyle yeni güvenlik özellikleri ekliyor

Satış sonrası müşteri memnuniyeti konusunda başarılı olan ender şirketlerden olan Tesla, sattığı ürünleri getirdiği yeniliklerle geliştirmeye devam ediyor. Yazılım güncellemeleri düzenli olarak araçlara ücretsiz olarak yükleniyor. Bu özellikler, oyunlar ve birçok güvenlik yamaları ve hatta hata giderici değişiklikleri kapsıyor.


Tesla hayran sitesi Tesmanian'ın vurguladığı gibi, halka sunulmaya yeni başlayan yeni bir güncelleme, dinamik fren lambaları içeriyor.


50 KM/ saatin üzerinde araç kullanırken, sürücü kuvvetli bir şekilde fren yaparsa, Tesla'yı durdurmaya daha fazla dikkat çekmek için fren lambaları yanıp sönmeye başlıyor. Ek olarak, araç tamamen durursa, tehlike ışıkları otomatik olarak yanacak ve sürücü gaza basana veya kapatana kadar yanık kalacağını söylüyor.


Özetle, Tesla, yoldaki en güvenli araçlardan bazılarına sahip olduğunu iddia ediyor. Bu konuda güvenlik açısından en iddialı şirket Volvo olduğunu ve yıllardır bunu sahiplenmesine karşın son günlerde artan Tesla popülerliği bu iddianın artık gerçekleşebileceğini gösteriyor.


Şirketin düzenli olarak sağladığı yazılım güncellemeleri, Tesla'nın güvenli araçlara sahip olduğunu iddia etmesini destekleyen başka bir neden daha. Bu güncellemeyi aldıktan sonra Tesla sahipleri, önceki gün kullandıklarından daha güvenli bir araba süreceklerini öngörmek mümkün.

0 yorum
bottom of page