top of page
Ara

Steve Wozniak'ın yeni kripto para birimi, bir haftadan kısa sürede değeri %1.400 arttı

Apple kurucu ortağının WOZX'i, 3 Aralık'ta dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan HBTC'de piyasaya sürüldü

Steve Wozniak'ın yeni kripto para birimi, bir haftadan kısa sürede değeri %1.400 arttı

Geçen hafta, Apple'ın kurucu ortağı Steve Wozniak, yeni kripto para birimi olan WOZX'i piyasaya sürdü. 3 Aralık'ta dünyanın en büyük değişim platformlarından biri olan HBTC'ye dahil edilmesinden bu yana, 'token' değeri %1.400 arttı!


WOZX, Wozniak'ın geçen yıl katıldığı yeni çevresel 'blockchain' projesi Efforce için başlattığı kripto para birimidir. Platform, enerji verimliliği pazarını dönüştürmeyi ve herhangi bir yatırımcının "gezegene yardım etmesine" izin vermeyi amaçlıyor. Efsanevi ortak Steve Jobs'un ikinci ticari girişimidir.


Wozniak yaptığı açıklamada, "Efforce'u, herkesin dünyanın dört bir yanındaki enerji verimliliği projelerine katılmasını ve bunlardan finansal olarak yararlanmasını sağlayan ve önemli çevresel değişiklikler yaratan ilk merkezi olmayan platform olarak yarattık" dedi.

Şirket, yeni kripto para biriminin ayrılışından sonraki ilk 13 dakika içinde 950 milyon dolar çektiğini iddia etti. Yatırımcıların büyük ilgisi, WOZX'in ticarete başladığından bu yana neredeyse %1.400 artmasına neden oldu. Başlangıç fiyatı 0.1 (yaklaşık 78 kuruş) dolar idi ve bu Pazartesi birim başına 1.41 (11 lira) dolara ulaştı.


Efforce, Bithumb Global'in bu hafta daha küçük bir borsada işlem görmeye başlayacağını duyurdu. WOZX, sınırlı bir 1 milyar 'token' arzına sahip olacağı belirtildi.

0 yorum
bottom of page