top of page
Ara

Spotify, belirli kişilere özel gösterim sunan müzik listesi özelliği olan Spotify Füzyon’u tanıttı

Geçtiğimiz günlerde "Sana Özel" özelliği hakkında özel bir etkinlik düzenleyen Spotify, sadece iki kişinin dahil olabileceği yeni müzik listesi Füzyon'u kullanıma sundu

Geçtiğimiz günlerde "Sana Özel" özelliği hakkında özel bir etkinlik düzenleyen Spotify, sadece iki kişinin dahil olabileceği yeni müzik listesi Füzyon'u kullanıma sundu. Sadece davetiye usülüyle ve iki kişiye özelleştirilebilir olan bu müzik listesi sayesinde belirlediğiniz kişiyle müzik tarzlarınızın ne kadar eşleştiğini görebilir, dinlemekten hoşlandığınız şarkıları Spotify üzerinden paylaşmanız da mümkün.


Geçtiğimiz haftalarda 'Sadece Sen' özelliği ile her bir kullanıcının müzik zevkini özelleştirmeyi hedefleyen ve kişisel bir deneyim sunan Spotify, kısa bir süre önce kullanıma sunulan Füzyon (Blend) özelliğinin detaylarını paylaştı. Füzyon sayesinde Spotify kullanıcıları, müzik zevkinden hoşlandığı insanları etkileşim sağlayarak, sadece iki kişiye özgün şarkı listeleri oluşturabilecek.

Bugün düzenlenen Spotify etkinliğinde konuşan Spotify Kişiselleştirmeden Sorumlu Kıdemli Ürün Direktörü Ziad Sultan'a göre, Füzyon'un henüz tam anlamıyla hazır olmadığını ancak yakın zamanda dünyadaki tüm kullanıcıların kullanımına sunulacağını belirtti.


"Spotify Füzyon'un ilişkileri güçlendireceğini düşünüyoruz"

Spotify Füzyon sayesinde ikili ilişkilere katkı sağlayacağını belirten Ziad, şunları söyledi: "Füzyon'a sadece bir arkadaşınızı davet edebiliyorsunuz. Daveti gönderdikten sonra ikinizin müzik zevkinden ortaya çıkan bir çalma listesi görüntülersiniz. Bu sayede flörtleşmek bile daha eğlenceli bir hale gelecek, romantik şarkılarla karşınızdaki insana gizemli mesajlar gönderme şansınıza sahip olacaksınız."


Spotify Füzyon nasıl kullanılır?

Spotify Füzyon'u deneyimlemeyi arzu ederseniz Sadece Sen sekmesine tıklamalı daha sonra, Füzyon'u seçmeniz gerekiyor. Eğer uygulamayı İngilizce kullanıyorsanız da Only You'ya gelip ardından Blend'i seçmeniz gerekecek. Karşınıza çıkan ekranda "Arkadaşını davet et" seçeneğine seçtikten sonra çıkan linki kiminle Füzyon yaratmak istiyorsanız ona göndermeniz gerekecek. Karşınızdaki kişi davetinizi kabul ettiği takdirde sadece ikinize özel olan Füzyon listesini oluşturabilmeniz de mümkün.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page