top of page
Ara

Samsung yeni katlanabilir telefon piyasaya sürüyor, Galaxy Note serisi sona erebilir

Güney Kore yayını Aju News'de yer alan bir habere göre Samsung, Galaxy Z Fold 3 katlanabilir telefonun Haziran 2021'de geleceğini doğruladı

Güney Kore yayını Aju News'de yer alan bir habere göre Samsung, Galaxy Z Fold 3 katlanabilir telefonun Haziran 2021'de geleceğini doğruladı

Medyada Pazartesi günü çıkan haberlere göre Samsung, önümüzdeki yıl Haziran ayında S Pen desteği ile Galaxy Z Fold 3 adlı yeni bir katlanabilir telefon piyasaya sürecek ve Güney Koreli dev Galaxy Note serisini bırakabilir.


Güney Kore yayını Aju News'de yer alan bir habere göre Samsung Electronics, Galaxy Z Fold 3 katlanabilir telefonun Haziran 2021'de geleceğini doğruladı.


Rapor, Samsung'un önümüzdeki yıl Galaxy Note serisini sonlandıracağını iddia etti.

"Galaxy Z Fold 3, Samsung Electronics'in S Pen (elektronik kalem) ve UDC (Ekran Altı Kamera) gibi en son teknolojilerini birleştiren birinci sınıf bir akıllı telefon olarak geliştirildi."

UDC, OLED ekranın altına bir kamera yerleştirerek kamera deliği olmadan fotoğraf çekmeyi sağlayan bir teknolojidir.


Raporda, Samsung "Galaxy Z Fold 3'ün mevcut Galaxy Note serisinin bir özelliği olan S Pen ile donatılacağını doğruladı".


S Pen kalemi Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy S21 Ultra'ya (geçici ad) uygulandığında "Note serisi sona erecek".


Samsung Display ve yan kuruluşu Dowoo Insys, S Pen'i Galaxy Z Fold 3 üzerine monte etme planını gerçekleştirmeyi mümkün kılan, kendi kapak cam teknolojisini uygulayan ikinci nesil UTG'yi geliştirdi ve teslim etti.

"Samsung Electronics, bir tablet PC gibi gerçek bir tam ekran deneyimi sağlamak için Galaxy Z Fold 3'e UDC uygulamayı planlıyor"

Önceki Galaxy Fold ve Galaxy Z Fold 2, ekranın tek tarafına sahip çentikli bir ekran ve ön kamera monte etmek için küçük bir delik bulunan bir delikli ekran ile donatılmıştı.


Daha önceki raporlar, Samsung'un Galaxy S21 Ultra adlı bir sonraki amiral gemisini S Pen desteği ile piyasaya sürmeyi planladığını ancak S Pen'in telefona dahil edilmeyeceğini iddia etti.


Üç S21 modeli olabilir - bir standart, bir Plus ve bir de Ultra.


Android Police'in bildirdiğine göre, S21 6.2 inç ekrana sahip olacak, Plus 6.7 inç olacak ve Ultra da 6.8 inç ekrana sahip olacak.


Samsung, Ocak 2021'de Galaxy S21 serisini piyasaya sürebilir ve ilk satışları Şubat başında başlayabilir.

0 yorum
bottom of page