top of page
Ara

Samsung Türkiye’den ebeveynlere çağrı: “İnternette kontrolü elden bırakmayın”

Samsung, “İnterneti Tadında Kullan” hareketi kapsamında dikkat çekici yeni bir reklam kampanyasına imza attı

Samsung Türkiye’den ebeveynlere çağrı: “İnternette kontrolü elden bırakmayın”

Covid-19 salgını nedeniyle zamanlarının çoğunu evlerinde geçiren çocuklar, akıllı cihazları yoğun bir şekilde kullanıyor. İnternet bağlantılı akıllı cihazlar, arkadaşlarıyla sosyal bağlarını devam ettirmek ve dünyadan uzaklaşmamak isteyen çocuklar için vazgeçilmez bir araca dönüşüyor.


Samsung, bu gerçekten yola çıkarak “İnterneti Tadında Kullan” hareketi kapsamında dikkat çekici bir reklam kampanyasına daha imza attı. Samsung, internetin sorumlu kullanımına yönelik özellikle ebeveynlerde farkındalık yaratmak amacıyla yayınladığı yeni reklam kampanyasında, internetin gerekli önlemler alınmadan kullanımlarına sunulması durumunda, çocukların karşılaşabilecekleri olumsuzluklara dikkat çekiyor.


Filmde, sevimli bir kediyi takip eden ufak bir çocuğun gördüğü olumsuz ögelere yer verilerek anne ve babalara, “İnternette çocuğunun karşısına neler çıkabileceğini tahmin bile edemezsin” mesajı verilerek, bu amaçla geliştirilen Samsung Kids uygulaması ile çocukların güvenli ortamlarda internette gezinti yapabilecekleri aktarılıyor.

Kaynak: Digital Age

Etiketler:

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page