top of page
Ara

Samsung S21 Ultra, işletmeler için en tercih edilebilir modeller arasında yerini aldı

Samsung, Galaxy S21 Ultra Enterprise Edition'ı piyasaya sürerken yeni cihaz serisine ve Samsung'un kurumsal müşteriler için optimize etmek için neler yapıyor?

Samsung S21 Ultra, işletmeler için en tercih edilebilir modeller arasında yerini aldı

Galaxy S21 serisinin inanılmaz, birinci sınıf tüketici cihazları sağladığına şüphe yok, ancak imrenilen kurumsal pazar bazı farklı, ek cihaz gereksinimleri ile birlikte geliyor. Samsung, Galaxy S21 Ultra Enterprise Edition'ı piyasaya sürerken yeni cihaz serisine ve Samsung'un kurumsal müşteriler için optimize etmek için neler yapıyor?


5G'nin her çeşidi

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G - Enterprise Edition'ın piyasaya sürülmesi, 5G'nin her yerde bulunma yolunda bir başka önemli dönüm noktası oldu. Çoğu büyük operatörün bir 5G ağı için planlarını açıklamasının üzerinden iki yıl geçti ve şu anda ABD'de her büyük şehir ve taşıyıcı, web tabanlı mmWave, Sub6 GHz veya her ikisi ile bir şekilde veya şekilde 5G'ye sahip.


Geçen yıl S20'yi 5G'nin her çeşidini destekleyen ilk "5G dünya telefonu" olarak zihinlerde yerini almıştı. Bu yıl, S21'in ilk "Tam donanımlı 5G dünya telefonu" olduğunu düşünen yüzlerce insanla karşılaşabilirsiniz. 5G ağlarının dünya çapında kurulmuş ve çalışır durumda olması, çalışanlarını yurt içinde veya yurt dışında iş gezilerine göndermesi durumunda, işçilerin denizaşırı 5G kapsamına erişebilmesi açısından işletmeler için çok önemlidir. S21 Ultra ile kurumsal çalışanlar, hızlı ağlardan tam olarak yararlanabilen bir telefona sahip olacaklar. Taşıyıcılar bunu desteklemek için ilerliyor ve S21, nerede olursanız olun göreve başlamaya her zamankinden daha hazır. 5G'nin bir başka avantajı, mmWave ağlarında Wi-Fi'den daha hızlı ve çok daha güvenli olan hız ve düşük gecikmedir. Elbette hız, çalışanlara iyi bir işbirliği deneyimine sahip olma olasılıklarının daha yüksek olması ve dizüstü bilgisayarlarına bağlandıklarında, işbirliğini ve basit dosya bulutu paylaşımını çok daha kolay hale getiren bir ofis deneyimi sunması açısından fayda sağlar.


Daha fazla işletme, uzaktan çalışma ve hibrit düzenlemelerle kablosuz iletişim kurdukça, sıkışık ve doymuş ağlar kaçınılmaz hale geliyor. Samsung S21 Ultra Enterprise Edition'ın önemli bir artısı, yalnızca Wi-Fi 6'ya sahip standart S21'in aksine, amiral gemisi cihazında çeşitli şekillerde değer katan Wi-Fi 6E'ye sahip olmasıdır. Wi-Fi 6E, daha az tıkanıklık, Wi-Fi için daha az mücadele ve günlük işlerde çok az veya hiç kesinti olmadan akıllı telefon cihazınızda çok daha iyi Wi-Fi hızları elde etmek anlamına gelir.


Galaxy S21 Ultra, Wi-Fi 6E ve 5G ile birlikte en yeni ve en büyük bağlantı teknolojilerini, ultra geniş bandı sunar. Ultra geniş bant ile dosyaları kolayca paylaşabilir veya binalara veya ofis alanlarına erişebilir, kendiniz ve çalışanlar için anahtar kartlardan tasarruf edebilirsiniz. Galaxy S21, daha fazla kapasite ve daha düşük gecikme süresi sağlayan ağı destekleyen ilk akıllı telefon. 5G, büyük olasılıkla bölgenizdeyse, Galaxy S21 Ultra, çok sayıda 5G kapsama seçeneğiyle daha işbirlikçi ve pratik olmanızı sağlar.


S-Pen ve Dex

Samsung Galaxy S21 Ultra, aynı zamanda S-Pen desteğine sahip ilk S serisi cihazdır. Elbette, onu tutan bir çanta satın almadığınız sürece S-Pen'inizi koyabileceğiniz bir yer yok, ancak bunun sizi durdurmasına izin vermeyin. S-Pen'in bir eklenti olduğu düşünüldüğünde, S21'de niş bir özelliğe sahip olmak güzel.


Yeni Dex (masaüstü deneyimi) uygulaması memnuniyetle karşılanan bir özellik. Samsung, Dex masaüstü ortamını iyileştirmek için Samsung Galaxy S21 ile Wireless Dex'i piyasaya sürdü ve harika çalışıyor. Wireless Dex uygulaması, telefonunuzun ekran paylaşımı, ekran yansıtma veya Miracast kullanarak uyumlu bir ekrana kablosuz yansıtma yapmasını sağlar. Benzersiz masaüstü deneyimi, Chrome OS ile daha benzerdir, ancak Windows, Linux veya macOS olsun, akıllı telefonunuzdan seçtiğiniz masaüstünüze dosya alışverişi yapmanın hızlı ve tartışmasız en iyi yoludur. Dex kullanmak için birkaç uyumluluk gereksinimi vardır. Öncelikle uyumlu bir ekran bulmanız gerekir.



Samsung, Smart TV ekran teknolojisiyle dünya lideridir, bu nedenle hangi TV'nin DEX ile uyumlu olduğundan emin değilseniz, Samsung web sitesine gidebilir veya S21 telefonunuzdaki Dex uygulamanıza tıklayıp ardından daha fazla bilgi bağlantısına tıklayabilirsiniz. Ekran yansıtma, ekran paylaşımı veya Miracast'ı destekleyen bir TV'niz varsa, yeni bir TV'ye yatırım yapmadan önce bunu deneyin.


Samsung kablosuz metin için en dikkate değer özelliklerden biri, standart bir USB klavye veya fareyi TV'nin arkasındaki USB'lerden birine takabilmenizdir ve bu, bunları giriş cihazı olarak kullanmanıza ve telefonunuzu bir bilgisayar veya Bluetooth Klavye ve fare kullanın. Kablosuz metin, hepsi aynı anda açık olduklarından, yan yana görünmek ve uygulamalar bir Windows PC'de olduğu gibi görünmek üzere birlikte çalışmak üzere birden çok uygulamada çoklu görev yapmalarına yardımcı olur. Tercih ederseniz, A adaptörü yazmak için USB-C gibi bir adaptör kullanabilir ve telefonunuza takabilirsiniz. Adaptörler, TV'nizin yalnızca bir USB girişi varsa veya 'telefonu dokunmatik yüzey olarak kullan'ı bir fare gibi açıp USB giriş yuvanızı açık tutabilirseniz en çok yardımcı olur.


Geçmişte, ekran yansıtma sırasında bazı telefonların kullanılamaz hale geldiği veya telefonunuzdan uyumlu bir dizüstü bilgisayara bağlandığı sorunlar yaşadım. S21 Ultra, ekran yansıtma sırasında da tamamen işlevseldir. Bu, Dex uygulamasına girip çıkmadan arayabileceğiniz, mesaj gönderebileceğiniz ve diğer her şeyi yapabileceğiniz anlamına gelir. Şimdi, bu işletme için uygun görünüyor. Hatta ara verdiğinizde veya Candy Crush gibi basit oyunlar oynarken kendi fotoğraflarınızı çekmek ve mesajlaşmak için Snapchat gibi uygulamaları kullanabilirsiniz, benim için gecikmesiz oynanabilir gibi görünüyor, ancak Call of Duty Mobile gibi bir oyun çalışmayacak Dex aracılığıyla.


Dex uygulamasını kullanırken ve doğanın rastgele 4K videosunu oynatırken, telefonumda oynarken bile herhangi bir kekemelik, gecikme sorunu veya kare düşüşü bulamadım. Evet, bu, telefonunuzda video görüşmesi yapabileceğiniz ve kendinizi ve çağrı katılımcılarını herhangi bir gecikme yaşamadan monitörde görebileceğiniz anlamına gelir.


Bu ne harika bir işaret, bu da içerik oluşturucular ve kurumsal görevler için fotoğrafları ve videoları, slayt gösterilerini ve diğer gerekli çalışmaları paylaşabileceğiniz anlamına geliyor. Video veya ses dosyasını yürüttüğünüzde, sesi cihazdan değil, ekran paylaştığınız TV'den duyacaksınız. Bu nedenle, gerekmedikçe bir Bluetooth cihazla eşleştirmenize gerek yoktur.


S-Pen desteğinin ve çok geliştirilmiş bir Dex deneyiminin eklenmesiyle, kurumsal kullanıcılar yeni S21 Ultra'nın kullanılabilirliğinden memnun kalacaklar. Gecikmesiz görüntülü görüşmeden, telefonunuzda oyun oynarken birden fazla uygulamaya, kablolu veya kablosuz klavye ve fare kullanmaya kadar.


Kurumsal düzeyde güvenlik ve güvenilirlik

Uzaktan çalışmanın yeni standart haline gelmesiyle, dünya çapında dağılmış ekiplerin işlevselliğini ve güvenliğini iyileştirmek çok önemlidir. Birçok hassas iş akışı telefonlarımızdan kaçıyor. Bu akışlar, şirket finansal bilgileri, ürün yol haritaları ve daha fazlası gibi hassas bilgileri içerir.


Samsung Galaxy S21, yazılım ve donanım seviyelerinde çok katmanlı koruma kullanarak hata ve yan kanal saldırılarına karşı koruma sağlar. Samsung, kullanıcının korumalı dosyalara sahip olmasını sağlamak için özel paylaşım gibi gizlilik özelliklerini girerek güvenli belleğin hassas verileri güvenli bir şekilde saklamasına izin verir. Bu ister resimlerin, videoların, belgelerin yanlış ellere geçme endişesi olmadan arkadaşlarınızla, meslektaşlarınızla veya müşterilerinizle paylaşılması anlamına gelsin, bu meta verileri kaldırır ve kullanıcılara bir kişinin ne kadar süreyle bir görüntü, video veya belge. S21 temel model incelememde daha önce bahsettiğim gibi, lütfen bunu Snapchat gibi düşünün; diğer kullanıcının cihazından kalıcı olarak kaybolana kadar kısa bir süre için fotoğraf ve video paylaşabilirsiniz.


Samsung'un imza niteliğindeki savunma sınıfı güvenlik platformuna Samsung Knox Vault adı verilir ve SoC'ye entegre edilmiştir. Samsung bunu, ekstra koruma katmanı sağlamak için kurcalamaya dayanıklı güvenli bellek ekleyerek yapıyor. Kurcalamaya dayanıklı bellek, Kurumsal Çözümlerin düzenlenmesine yardımcı olmak için cihazların yaşam döngüleri boyunca yönetilmesine ve güvenli hale getirilmesine olanak tanır. Cihaz kaybolacaksa, şifreleme, cihaz içeriğinin bulunana kadar erişilememesini sağlar. Kalıcı olarak kaybolursa, cihazı Knox kullanarak devre dışı bırakabilirsiniz. Tüm bu özellikler Galaxy S21 Ultra'yı en güvenli akıllı telefonlardan biri yapar. Knox, yakalanan 1,7 kat daha fazla biyometrik veri,%77 daha geniş parmak izli okuyucu alanı ve %50 daha hızlı okunan parmak izi okuyucuyu kullanıyor ve gösteriyor. Samsung, Galaxy S21 ile dünya çapındaki tüm işletmeler için bilgi güvenliğini sağlamanın daha iyi bir yolunu getirdi.


Kamera

S21 serisi, cihazla eşleştirmek için üç inanılmaz arka kamera ile birlikte gelir. 12MP Ultra Geniş F2.2 kamera, 12MP Geniş Açılı Dual Pixel AF F1.8 kamera ve Telefoto 64MP Optik 3x F2.0 kamera, piyasadaki herhangi bir başka hücresel cihaz söz konusu olduğunda rakipsizdir. Ön kamera, diğer iki modelin üçlü arka kamerası yerine dörtlü kamera ile birleştirilen 40MP Faz Algılamalı AF F2.2 kamera olduğu için kamera bir güncelleme yapılıyor.


Pandemi döneminde uzaktan çalışan birçok insan haftanın her günü Zoom, Teams ve WebEx toplantılarınız olabilir ve güncellenen selfie kamerası daha keskin bir video konferans deneyimi sağlar. Diğer kamera çözümleri arasında 12MP Ultra Geniş Dual Pixel AF F2.2, Optik 3x ile 10MP Telefoto Dual Pixel AF F2.4, 108MP Geniş Açılı Faz Algılama AF F1.8 ve son olarak bir Telefoto 10MP Çift Piksel bulunmaktadır. Optik 10x ile AF F4.9 S21 Ultra ayrıca daha iyi stabilite için 100X Space Zoom ve bir lazer AF Sensörüne izin verir. Samsung ayrıca tüm kameralarda ilk 4K 60FPS'yi duyurdu. Ek olarak, telefon 24 fps'de 8K uyumludur.


Tüm bunlarla birlikte, 10x, 30x ve hatta 100x yakınlaştırma ile bu kadar çok seçeneği kullanabilme yeteneği, birden fazla AI kameranın 'Yönetmen Görünümü' kullanılarak aynı anda arka ve ön kameradan kayıt yapmasına olanak tanıyacaktır. ve "Vlogger görünümü". Bunun pandemi sırasında elektrikçiler, tesisatçılar ve sanayiyle ilgili bir alanda diğerleri gibi birçok kişi tarafından, birinin evinde sosyal mesafe olduğunda sorunları ayrıntılı olarak açıklamak için bir katmanla kayıtlar göndermeye ihtiyaç duyduklarında kullanıldığını görebiliyordum. Ek olarak, makine veya sabitleme alanlarının fotoğraflarını veya videolarını çekmek için gece modunu kullanırken yakınlaştırma özelliği çok daha kolay olacaktır.


Bu yetenekler, çalışanların meslektaşları ve yardım ettikleri kişilerle işbirliği yapmasına yardımcı olur. Kurumsal çalışanların, profesyonel bir kamera ekibi olmadan sosyal medya ve toplulukları aracılığıyla telefonlarından yüksek kaliteli görüntüler sunmasına olanak tanıyan birçok seçenek ve kendi kendini tanıtarak düzenleme ve sunma yetenekleri hiç bu kadar rahat olmamıştı.



Ek olarak, yeni Çoklu Mikrofon Kaydı, bu yoldan gitmeyi seçerseniz, hassas ve duyarlı video görüşmeleri yapmak için hem Galaxy Buds Pro'yu kullanabilir. Gürültü engellemede en iyisine ihtiyacınız var ve toplantılarınıza devam etmek veya arka planda başkaları herhangi bir kesinti duymadan sadece masanızda oturmak.



Pil ömrü

S21 Ultra, WQHD + 120Hz ekran ve büyük 5000mAh pil gibi güç tüketen bazı bileşenleri kullansa da, bu telefon Dex'in ara sıra kullanması ve oyun oynaması durumunda bile tüm gün dayanacaktır. S21 serisi maksimum 25 watt şarj sunar, yani 30 dakika içinde %50 pil ömrüne sahip olursunuz. Telefonlar, 15 watt'ta kablosuz şarjı ve telefonun arkasındaki Galaxy Tomurcukları için ters şarjı yalnızca 4,5 watt'ta destekliyor. S21 ve S21 Ultra ile ilgili önceki tüketici incelememde de bahsettiğim gibi, telefon nasıl ve ne zaman kullandığınıza bağlı olarak optimize edildiğinden pil ömrü fazla mesai süresini uzatacak.


Galaxy Buds'ınızı şarj etme ve telefonunuzu bir saatten daha kısa sürede şarj etme yeteneği, işte oturan bir ördek olmak ile yapılacaklar listesinde parıldamak arasındaki tüm farkı yaratır. Yine, birçok işletme çalışanının S21 Ultra'yı kullanmaktan yararlandığını görebiliyorum. Özellikle sanayi işçileri, sahada günde 12 saatten fazla vakit geçirirken bataryanın uzun ömürlü olması için bu telefonu kullanıyor.


Kıssadan hisse

Yeni Galaxy S21 Enterprise Edition, kurumsal kullanıcılara, işbirliğini ve üretkenliklerini büyük ölçüde iyileştirmek için bol miktarda performans ve özellik sağlayacak. Samsung, Galaxy S21 Enterprise Edition'ı duyurarak daha fazla işbirliğini teşvik etmek ve herkesin iş deneyimine bağlantı sağlamaya devam etmek için elinden geleni yapıyor. Yeni cihaz, sosyal medya etkileyicilerinden, hibrit çalışan çalışanlara, endüstriyel ortamlarda çalışanlara ve hatta kendi kendini tanıtmak için bir işi başlatan veya sürdürenlere kadar çeşitli kurumsal kullanıcılara uyacak kadar çeviktir. Enterprise Edition, eksiksiz bir mobil teknoloji ve hizmet paketidir. Bu nedenle Galaxy S21, ultra geniş bant, Wi-Fi 6E ve 5G gibi en yeni ve en dikkat çekici bağlantı teknolojilerini sunar.


S21 Ultra, işinizi cebinizde taşımanıza ve sorunsuz çalışmanıza olanak tanır. Dex ile, telefonunuzda başlattığınız bir e-postayı tamamlayabilir veya dosyaları telefonunuz ile PC arasında sürükleyip bırakabilirsiniz. Samsung'un imza niteliğindeki savunma sınıfı teknolojisi Knox Vault ile dosyalarınızın yanlış ellere geçmesi düşüncesi olmadan, iş arkadaşlarınıza resimler, videolar veya slayt gösterileri gönderebilirsiniz. Ek olarak, Enterprise Edition ile, yenileme indirimleriyle hiçbir ek veya artımlı maliyet olmaksızın tam bir yıllık Knox paketine sahip olursunuz. Beş yıllık garantili SMR desteği ile iki yıllık bir ürün yaşam döngüsü, dört yıllık aylık güncellemeler, bir yıllık üç aylık güncelleştirmeler. Galaxy S21 Ultra, benzersiz bir iş deneyimi için ultra üstün güvenlik, bağlantı ve performans sunan bir cihazdır.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page