top of page
Ara

S4 Capital, The Climate Pledge çabaları kapsamında Amazon, Coca-Cola ve Unilever'e katıldı

Sir Martin Sorrell’in S4 Capital’i, pazarlama ve reklamcılık sektöründe The Climate Pledge’ı imzalayan ilk şirket oldu

S4 Capital, The Climate Pledge çabaları kapsamında Amazon, Coca-Cola ve Unilever'e katıldı

S4 Capital, Acciona, Hotelbeds ve IBM de dahil olmak üzere 19 yeni imza sahibine daha katıldı. Bugüne kadarki diğer imzacılar arasında Coca-Cola, Mercedes-Benz, Unilever, Verizon, Microsoft ve çok daha fazlası var.


Ek olarak, S4 Capital, MediaMonks'un bağış için dijital platformu TheClimatePledge.com oluşturduğunu açıkladı.


S4 Capital yönetim kurulu başkanı Sorrell, sektöre davayı takip etmesi gereken bir meydan okuma sunuyor. The Climate Pledge', imzalayarak ve "ajansların ve holding şirketlerinin markaların daha verimli ve sürdürülebilir iş akışlarına ulaşmalarına yardımcı olmada oynaması gereken rolü anlayarak" "sürdürülebilir üretim ve iş uygulamalarını katalize etmek".


Bu yeni imzacılar, ABD başkanı Joe Biden yönetiminin Amerika Birleşik Devletleri'ni Paris Anlaşması'na geri getirme tutkusuyla aynı zamana denk geliyor ve iklim değişikliğini yavaşlatmak ve daha iyi bir çevre inşa etmek için her birimizin sahip olduğu sorumluluğa bir ışık tutuyor.


The Climate Pledge imzacıları şunları kabul eder:


— Sera gazı emisyonlarını düzenli olarak ölçün ve raporlar

— Verimlilik iyileştirmeleri, yenilenebilir enerji, malzeme azaltma ve diğer karbon emisyonu ortadan kaldırma stratejileri dahil olmak üzere gerçek iş değişiklikleri ve yenilikleri yoluyla Paris Anlaşması doğrultusunda karbondan arındırma stratejileri uygular

— Kalan emisyonları ek, ölçülebilir, gerçek, kalıcı ve sosyal açıdan yararlı dengelemeler ile etkisiz hale getirerek 2040 yılına kadar net sıfır yıllık karbon emisyonu elde eder - Paris Anlaşması'nın 2050 hedefinden on yıl önce.


Her şirket, döngüsel bir ekonomide inovasyon yapmak, temiz enerji çözümlerini kullanmak ve 2040 yılına kadar net sıfıra ulaşmak için tedarik zincirlerini harekete geçirmek dahil olmak üzere değer zincirinin karbondan arındırılmasına yardımcı olmak için bilime dayalı, yüksek etkili değişiklikler uyguluyor.


Amazon ve Global Optimism, Paris Anlaşması'na 10 yıl erken ulaşma ve 2040'a kadar net sıfır karbon yayılımı taahhüdü olarak 2019'da The Climate Pledge'i kurdu. Şu anda The Climate Pledge'i imzalayan 53 kuruluş var.


The Climate Pledge nedir?

iklim krizini aşmak ve ekonomimizin karbondan arındırılmasıyla ilgili zorlukları çözmek için birlikte çalışan şirketler, kuruluşlar, bireyler ve ortaklardan oluşan sektörler arası bir topluluktur. En uzağa ve en hızlı şekilde ulaşmayı hedefleyenleri bir araya getiren The Climate Pledge, imzacıları Paris Anlaşması'ndan 2040-10 yıl önce net sıfır karbon emisyonuna ulaşmaya çağırıyor. Amazon, 2019'da Küresel İyimserlikle The Climate Pledge'i kurdu ve çabanın ilk imzacısı oldu.

0 yorum
bottom of page