top of page
Ara

Porsche'nin lüks elektrikli bisikletleri bu baharda satışa çıkıyor

Otomobil üreticisi onları Taycan Cross Turismo ile birlikte piyasaya sürmeyi planlıyor

Porsche'nin lüks elektrikli bisikletleri bu baharda satışa çıkıyor

Porsche, Taycan ve Cross Turismo'nun yanı sıra birkaç başka elektrikli araç piyasaya sürdü, ancak bu seferki geleneksel araba modellerinden fazlasıyla farklı, bir bisiklet. Lüks otomobil üreticisi, her ikisi de tam süspansiyonlu karbon fiber çerçeve ve Magura frenlere sahip olan, Taycan'dan ilham alan iki elektrikli motosikleti piyasaya sürdü. Ayrıca Japon bisiklet endüstrisi devi Shimano tarafından üretilen motorları ve vites değiştirme sistemleri de dahil olmak üzere bileşenlerle donatılmıştır. Porsche, bunların üç bisiklete kadar taşıyabilen bir arka taşıyıcıya sahip olan Cross Turismo'yu tamamlamak için yapıldığını söylüyor.


Porsche eBike Sport, sokaklar için tasarlandı. TechCrunch'a göre, 24 KM/S kadar motor gücüne sahip ve asfaltta veya diğer yumuşak arazilerde dengeli bir sürüş sağlamak için yüksek kaliteli süspansiyon bileşenlerinden gücünü alıyor. Bu arada, Porsche e-bike Cross, hızlı koltuk yüksekliği değişiklikleri için hidrolik olarak ayarlanabilen bir sele direği ile daha zorlu yollara yönelik tasarlandı. Her iki model de üç boyutta gelecek ve ilkbaharda Porsche bayileri aracılığıyla satışa sunulacak. Tahmin edebileceğiniz gibi, her iki model de ucuza gelmeyecek: eBike Sport'un fiyatları 10.700 Dolar'dan başlarken, Cross motosikletin fiyatı ise 8.600 Dolar civarında.


Porsche, motosikletleri Taycan EV sedanının crossover modeli Taycan Cross Turismo ile tanıttı. Selefine göre daha fazla tavan boşluğu ve daha geniş kargo alanı sunuyor ve 91.000 Dolarlık bir başlangıç ​​fiyatı ile varyantlarda satışa sunulacağı da açıklandı.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page