top of page
Ara

Peugeot, yenilikçi bakış açısını sembolize eden yeni marka logosunu tanıttı

Fransız otomobil üreticisi elektrifikasyon söz konusu olduğunda küresel liderlerden biri gibi göründüğü için Peugeot'da heyecan verici zamanlar yaşanıyor

Peugeot, yenilikçi bakış açısını sembolize eden yeni marka logosunu tanıttı

Fransız otomobil üreticisi elektrifikasyon söz konusu olduğunda küresel liderlerden biri gibi göründüğü için Peugeot'da heyecan verici zamanlar yaşanıyor. Sadece bu değil, şirket yeni bir Le Mans hibrit yarış arabası hazırlıyor ve bu arada pazarda biraz daha yüksek bir pozisyon almak istiyor.


Yeni görünümün anahtarı, markanın 1960'larda taktığı siyah beyaz rozetin ve daha yakın zamanda retro-fütüristik E-Legend konseptinin modern bir yeniden hayata geçirilmesi olan yeni bir 2D Peugeot logosunun tanıtılması olacak.


Yeni Stellantis otomobil üreticisinin kurulmasıyla Peugeot, yeni oluşturulan üretici bünyesinde Opel ile birlikte üst ana marka rolünü üstlendi. Bu lüks hareketi daha iyi yansıtmak için Peugeot yeni logosunu ve marka kimliğini açıkladı. Markanın tarihindeki on birinci logosuyla tanışın.


Yeni ve güncellenmiş aslan logosu, Peugeot için minimalizm ve daha fazla zarafet odaklı yeni bir görsel kimlik sunuyor. Ancak şirket, şu anda BMW ve Volkswagen gibi markalar arasında popüler olan sözde "düz tasarım" a geçmiyor. Basitleştirilmiş yazı tipine sahip yeni bir Peugeot yazısı da var.


Yeni logo, çevrimiçi varlığından başlayarak markayla ilgili hemen hemen her şeyde yer alacak. Peugeot’nun müşteri siteleri de daha sezgisel, daha basit ve daha sürükleyici olduğu söylenen yeni bir tasarıma sahip. Online satış süreci artık "daha akıcı" olarak tanımlanıyor. Ek olarak, yeni logoyu Peugeot'nun galerilerinde, pazarlama materyallerinde, sosyal kanallarında vb. Göreceksiniz.


Yeni logoyu taşıyan ilk gerçek ürün, yeni nesil Peugeot 308 olacak. Modelin birkaç kez kamuya açık yollarda test edildiğini gördük, ancak amblem her zaman kamuflaj folyosu ile kaplıydı. Kompakt modelin tam olarak piyasaya sürülmesi 18 Mart'ta planlanıyor, bu nedenle yeni marka logosunun bir aracı süslediğini görmemiz uzun sürmeyecek.

Peugeot, yenilikçi bakış açısını sembolize eden yeni marka logosunu tanıttı

Yeni Peugeot 308, yeni rozeti takan ilk üretim otomobili olacak ve serinin geri kalanı daha sonraki bir aşamada güncellenecek. Yeni Ford Focus ve Volkswagen Golf rakibi, eskiyen 108 şehir otomobilinin halefi için herhangi bir plan bulunmadığından, Peugeot'nun en son tasarım dili ve iç teknolojisine güncellenecek olan şirketin ürün yelpazesindeki son araç olacak.


Yeni logonun ötesine geçen şirket, marka imajını, web sitesi ve broşürleri ve bayilikleri gibi halka açık tüm operasyonlarına yeni bir görünümle güncelleyecek. Peugeot, yeniden markalaşma çalışmasının 2023 yılına kadar dünya çapında tamamlanmasını hedefliyor. Yeniden markalama aynı zamanda Peugeot’nun 2025 yılına kadar tüm ürün grubunu elektriklendirme planıyla örtüşüyor.


Yeni Peugeot patronu ve Auto Express Onur Listesi üyesi Linda Jackson, “Peugeot üst seviye pazarları hedefliyor” dedi.

"Araçlar üzerinde çalışmak için zaten çok zaman harcadık ve bu, tamamen müşteri deneyimiyle ilgili olan yolculuğun ikinci kısmı şu anda arabalarla gitme şeklimizi sevdiğimiz gerçeğinin tadını çıkarıyoruz. "

Peugeot şirketinin yeni kariyer fırsatlarına göz attınız mı?

Etiketler:

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page