top of page
Ara

Pepsi, TikTok'ta futbol yıldızlarıyla birlikte 'düet' yapma şansı tanıyor

Pepsi, TikTok'ta hayranlara Lionel Messi, Paul Pogba, Shanice van de Sanden ve Jadon Sancho gibi futbol yıldızlarıyla "Duet" aracılığıyla etkileşim kurma şansı veren bir hashtag yarışması başlattı

Pepsi, TikTok'ta futbol yıldızlarıyla birlikte 'düet' yapma şansı tanıyor

Futbol platformu Copa90 ile ortaklaşa geliştirilen #PepsiChallenge, taraftarları bölünmüş ekranlı bir videoda favori futbollarının yanı sıra kendi becerilerini ve hilelerini göstermeye teşvik ediyor. Öne çıkan oyunculardan biriyle düet yapmak için hayranların TikTok'ta #PepsiChallenge'ı araması ve @PepsiGlobal TikTok kanalı aracılığıyla eşleştirmek istedikleri oyuncuyu seçmeleri gerekiyor.

PepsiCo Global İçecekler için Dijital Dönüşüm ve Pazarlama Yeteneği Direktörü Aman Matharu, "Pepsi'de, yaptığımız her şeyin merkezinde eğlence yer alır ve TikTok sonsuz eğlence için mükemmel bir platformdur" dedi.


"Aynı zamanda keşif için de harika, bu nedenle hayranlara kendilerini idolleriyle ifade etme şansı vermek için en popüler yeni parçaya sahip en büyük oyuncuları getiriyoruz. Yaratıcılığı görmek için sabırsızlanıyoruz."


Meydan okuma, Messi, Pogba, Van de Sanden ve Sancho'nun yeteneklerini sergileyen hem bireysel hem de eşleştirilmiş videolarından oluşan bir dizi içeren 2021 Pepsi futbol kampanyası "Music Keeps Us Fizzing" in bir parçası.


Her videoda Becky G ve Burna Boy’un en son parçası olan "Rotate" den sesler yer alıyor. Pepsi ayrıca, futbol serbest stilisti ve sunucu Ben Black (@ben) ve futbol yaratıcısı ve serbest stilci Jenifer Rosas (@jenifer.rosas) dahil olmak üzere, kampanyayı desteklemek için futbol yaratıcılarıyla birlikte çalışıyor.

Etiketler:

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page