top of page
Ara

OPPO’nun yeni reklam yüzü Acun Ilıcalı

Çin'in yükselen akıllı telefon üreticisi OPPO, Reno 3 serisi için hazırladığı reklam filminde Acun Ilıcalı’yla birlikte işbirliği yaptı. Ünlüyapımcı, kızlarıyla birlikte Oppo Reno 3 Pro’nun kamerasını odaklanacak bir reklam filminde kameralar karşısına geçti.

Türkiye’nin ünlü televizyoncularından olan Acun Ilıcalı, Çinli akıllı telefon şirketi OPPO’nun yeni reklam yüzü oldu. Bu senenin başlarında Acun Ilıcalı’nın programı Survivor’ın da ana sponsoru olan OPPO, “Hayat Benim Koleksiyonum” başlıklı yeni reklam kampanyasında Acun Ilıcalı ve kızlarıyla birlikte reklam filmi çekti.


Daha öncesinde ülkemizde şarkıcı Sıla ile de çalışan OPPO, Türkiye’de de çok satılacağı düşünülen Reno 3 serisinin reklam filmleri için Acun Ilıcalı’ya yer veriyor.


Herkesin birer “dijital koleksiyoner” olabileceği üzerine odaklanan reklamda, insanların telefonlarından çektikleri fotoğraf ve videoların sadece anılar değil, kendi koleksiyonları olduğuna vurgu yapılıyor.


Acun Ilıcalı’nın kızları da reklamda yer aldı

OPPO Reno 3 serisi akıllı telefonları tanıtmak için kamera karşısına geçen Acun Ilıcalı, yanına kızları Yasemin ve Melisa Ilıcalı’yı da aldı. Acun Ilıcalı’nın kızlarıyla birlikte güzel vakit geçirdiğini gördüğümüz reklam filmi, akıllı telefonun biri 64 MP olan dörtlü arka kamera yeteneklerine odaklanıyor. 


OPPO Reno 3 Pro neler sunuyor?

OPPO’nun yeni akıllı telefonu Reno 3 Pro, Qualcomm'un Snapdragon 765G yonga setiyle geliyor. 8 ila 12 GB RAM seçenekleri bulunan cihazın 256 GB dahili depolama alanı seçeneği yer alırken, telefonun en dikkat çeken noktaları ise güçlü kameraları. OPPO Reno 3 Pro’nun ön tarafında 44 MP’lik bir kamera bulunurken, arka tarafında 64 MP ana, 13 MP 2x telefoto özellikli, 8 MP ultra geniş açı ve 2 MP mono sensör olmak üzere dörtlü kamera yer alıyor.


OPPO'nun son dönemlerde teknolojiye yaptığı yatırımlar akabinde gerçekleştirdiği pazarlama iletişimi hamlelerinin etkilerini ilerleyen günlerde hep birlikte göreceğiz.

 

OPPO Türkiye Genel Müdürü WeiJian Zhou, LinkedIn hesabında şu ifadelere yer verdi:


Yeni OPPO Reno3 Serisi için Acun Ilıcalı ile bir araya geldik, koleksiyonumuza "İşte bu" dediğimiz bir reklam filmi de ekledik. Tüm ekibe emekleri için teşekkürler! #HayatımBenimKoleksiyonum #İmzaOPPO


0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page