top of page
Ara

Novo Nordisk'den üst düzey atama: Didem Özkan'e global görev

Novo Nordisk Türkiye İK Direktörü Didem Özkan; Güney Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (SEEMEA) Bölgesi Ticari Yetkinlikler Direktörlüğü görevine atandı

Novo Nordisk'den üst düzey atama: Didem Özkan'e global görev

Geçtiğimiz yıllarda da birçok yöneticisini yurt dışında üst düzey yönetici konumlarına terfisini sağlayan Türkiye ekibi, merkezi Danimarka’da yer alan Novo Nordisk’in küresel yönetimine kadın yöneticilerin ardı ardına terfi etmesiyle yeni başarılara imza atmaya devam ediyor. Bunlardan en sonuncusu, Novo Nordisk Türkiye’nin İnsan Kaynakları Direktörü Didem Özkan; Güney Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (SEEMEA) Bölgesi Ticari Yetkinlikler Direktörlüğü görevine atanması.


Didem Özkan; yeni görevinde bölgede tanıtım yetkinliklerinin gelişiminden ve süreç yönetiminden sorumlu olacak. Organizasyonel Değişim Yönetimi’ni ve Uluslararası Operasyonlardaki yeni nesil CRM sisteminin daha verimli kullanılması için yeni yöntemler geliştirmeyi destekleyecek. Ayrıca satış eğitimleri, saha yöneticilerinin gelişimi, gelişim merkezleri, koçluk ve eğitim programları tasarımından ve uygulamasından da sorumlu olacağı belirtildi.


2011 yılında Business Area İnsan Kaynakları Müdürü olarak Novo Nordisk’e görevine başlayan Özkan, son 4 yıldır Novo Nordisk Türkiye İK Direktörü olarak görevini sürdürmekteydi.


Novo Nordisk Hakkında

Novo Nordisk 1923’te kurulan ve merkezi Danimarka’da bulunan önde gelen bir global sağlık şirketidir. Amacımız diyabetin yanı sıra, obezite ile nadir kan ve endokrin bozuklukları gibi başka ciddi kronik hastalıkların üstesinden gelecek değişimleri gerçekleştirmektir. Bu amaçla bilimsel atılımlara öncülük ediyor, ilaçlarımıza erişimi arttırıyor ve önce hastalığı önlemek, nihayetinde de tümüyle tedavi etmek için çalışıyoruz. Novo Nordisk 80 ülkedeki yaklaşık 43,100 çalışanıyla birlikte, ürünlerini 170 ülkede pazara sunmaktadır.  Ayrıntılı bilgi için novonordisk.com'u ziyaret edebilirsiniz.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page