top of page
Ara

Netflix, Nicolas Cage'ın sunuculuğunu üstleneceği 'Küfürler Tarihi' fragmanını paylaştı

Nicolas Cage Netflix belgesel dizisi olan 'Küfürler Tarihi' için ilk fragman yayınlandı

Netflix, Nicolas Cage'ın sunuculuğunu üstleneceği 'Küfürler Tarihi' fragmanını paylaştı

Nicholas Cage'in sunduğu bu eğlenceli ve eğitici belgesel dizisi, en ağza alınmayacak küfürlerin tarihini ve etkilerini ele alırken küfürbazlığını da gururla sergiliyor.


Altı bölümlük komedi dizisi, bu küfürlerin geçmişini ortaya çıkarmak için çok çeşitli komedyenler ile yapılan röportajlar da dahil olmak üzere bölüm başına bir kelimeye odaklanacak.


Küfürler Tarihi, önümüzdeki yılın başlarında yayın platformunda tek seferde yayınlanacak. Fragmana göz atın:

Küfürler Tarihi için resmi açıklama şöyledir: "Küfürlerle ilgili bir eğitim: ihtiyacınız olduğunu bilmediğiniz tarih dersi. Nicolas Cage tarafından sunulan Küfürler Tarihi, lanetli kelimelerin kökenlerini, popüler kültürün kullanımını, bilimi ve kültürel etkisini araştıran gürültülü ve gururla küfürlü bir dizi. "


Etimoloji, pop kültürü, tarihçiler ve eğlence uzmanları ile yapılan röportajlar sayesinde, altı bölümlük dizi en çok kullanılan küfür kelimelerinin kökenlerine iniyor.


Konuklar arasında Joel Kim Booster, DeRay Davis, Open Mike Eagle, Nikki Glaser, Patti Harrison, London Hughes, Jim Jefferies, Zainab Johnson, Nick Offerman, Sarah Silverman, Baron Vaughn ve Isiah Whitlock Jr. gibi komedyenler yer alacak.


Cage, "İnternette kariyerimi takip eden insanlarla ilgili bir şeyler oluyor gibi görünüyor" dedi.

"Bazı filmler, onları daha ilginç hale getirdiğini düşündüğüm bir şekilde geri dönüyor, bunun için minnettarım. Bu gerçekten iyi haber olarak gördüğüm bir şey. Ancak erken dönem çalışmalarım hakkında nostaljik değilim ve her zaman nereye gidebileceğimi ve nasıl ilerleyebileceğimi hissetmeye çalışıyorum."

Küfürler tarihi, 5 Ocak 2021'de Netflix'te yayınlanacak. Daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page