top of page
Ara

Netflix, bazı dizi orijinal film ve şovlarına ulaşmak artık ücretsiz

Bazı içerikleri ön izlemek için bir Netflix hesabına ihtiyacınız artık yok

Geçen yıl, Netflix, Disney+ gibi yeni gelen izleyicilerden artan rekabetle karşı karşıya kaldı, bu nedenle şirket, bazı orijinal içerikleri ücretsiz olarak verme konusunda biraz şaşırtıcı bir adım atıyor. Bugünden itibaren, Bird Box, Stranger Things, Grace and Frankie, The Two Popes ve bir avuç diğerleri dahil olmak üzere şovları ve filmleri izlemek için Netflix'te oturum açmadan bir "ücretsiz izle" sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Geçmişte, Netflix ara sıra bir önizleme olarak bir film veya şovu ücretsiz olarak sunmuştu - Üye olduğunuz bir mail adresiyle yaklaşık bir ay boyunca tüm içeriklere ulaşabilmek mümkün ve daha yakın zamanda şirket bir sürü eğitimciler ve öğrenciler için YouTube kanalında ücretsiz belgeseller sunmaya da başladı. Ancak bu, gördüğümüz içeriğin daha büyük ölçekli hamlelerinden birisi olduğu aşikar.


Şovların yalnızca ilk bölümünün mevcut olduğunu, bu nedenle Stranger Things'in ilk sezonunu art arda izleyemek mümkün görünmüyor, ancak bu sayfada insanları üye olarak kayıtlarını tamamlaması için yeterince yüksek profilli malzeme bulunduğunu belirtmek gerekir.


Kontrol etmek isterseniz, videoyu yalnızca bir bilgisayardaki tarayıcıda veya Android telefonda izleyebilirsiniz. Ücretsiz materyal, Netflix mobil uygulamaları aracılığıyla kullanılamaz ve iPhone’un Safari tarayıcısında da çalışmayacağını da belirtelim.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page