top of page
Ara

Nestlé Professional, kahve makinelerinde öncü antiviral ekran koruması uygulayacak

COVID-19 salgını ile tüketiciler, hareket halindeyken, işte veya bir markette kahve içerken güvenlik ve hijyen konusunda daha fazla güvence arıyor

Nestlé Professional, kahve makinelerinde öncü antiviral ekran koruması uygulayacak

Ev dışı markalı sıcak ve soğuk içecek ve yiyecek çözümlerinde dünya lideri olan Nestlé Professional, ev dışı kahve makineleri için anti-viral ve anti-bakteriyel kendi kendini dezenfekte eden ekran koruyucuları kullanıyor.


COVID-19 salgını ile tüketiciler, hareket halindeyken, işte veya bir markette kahve içerken güvenlik ve hijyen konusunda daha fazla güvence arıyor.


Mevcut sıhhi duruma uyarlanmış çözümler sunmak amacıyla Nestlé Professional, Nanoshield anti-viral ve anti-bakteriyel ekran koruyucusunu Nestlé Professional'ın Nescafé ve Starbucks® kahve makineleri için özelleştirmek üzere lider bir teknoloji araştırma şirketi olan Nanoveu ile işbirliği yaptı.


Nestlé Profesyonel Stratejik İş Birimi Başkanı Reinhold Jakobi, "Müşterilerimize mümkün olan her şekilde destek olmak, tüketicilerine güvenli ve güvenilir bir şekilde hizmet etmelerine yardımcı olmak istiyoruz," dedi. "Müşterilerimizin zor zamanlarda tüketicilerine kahve sunmaya devam etmelerine yardımcı olacak araçlar sunmak son derece önemlidir."


Son teknoloji ürünü kendi kendini dezenfekte eden Nanoshield film, aktif bir bakır bileşen içeren özel bir reçine katmanına sahip bir PET folyodan oluşur. Filmler, anti-viral ve anti-bakteriyel özelliklerini kanıtlamak için titiz bilimsel testlerden geçirildi.


Nanoshield filmin kendi kendini dezenfekte etme özellikleri, yüksek frekanslı dokunma ve günlük temizlik gibi çeşitli pratik kullanım durumlarında aktif kalıyor.


Ürünlerinin güvenliğini ve kalitesini sağlamak Nestlé için temel bir önceliktir. Şirket, farklı anti-viral çözümleri bilimsel olarak doğrulamak için İsviçre Lozan'da bulunan Nestlé Gıda Güvenliği ve Analitik Bilimler Enstitüsü'nde viroloji ve gıda güvenliği alanındaki Ar-Ge uzmanlığını kullandı. Nanoshield ürün sonuçlarını içeren bilimsel bir çalışma, yakında hakemli bir dergide yayınlanacağını duyurdu.


Nestlé Professional Araştırma ve Geliştirme Başkanı Zenon Mandralis şunları ekledi: "Müşterilerimizi desteklemek için uygulamalar aracılığıyla sipariş verme, temassız makineler ve ekran koruyucular gibi çok çeşitli yeni çözümleri keşfetmeye devam ediyor. Ekran korumaları harika bir çözüm çünkü mevcut içecek makinelerinde kolayca kullanılabilirler ve kahve çözümlerimiz için halihazırda uyguladığımız mevcut gelişmiş hijyen önlemlerini tamamlarlar."


Özelleştirilmiş Nanoshield filmler, dünya çapında mevcut olan Nescafé dokunmatik ekrana ve dokunmatik yüzeyli kahve makinelerine tam olarak uyacak şekilde tasarlandı.


Nanoveu'nun İcra Kurulu Başkanı ve CEO'su Alfred Chong, "Nanoshield'ın önemini ve virüslere karşı - özellikle COVID-19 virüsüne karşı korumadaki etkinliğini anlayan bu kadar büyük bir küresel ortak olan Nestlé ile birlikte çalıştığımız için şanslıyız" dedi. "Her iki kuruluşun birlikte, şu anda içinde yaşadığımız yeni ortamda tüketiciler için daha iyi sağlık ve güvenlik sonuçları sağlayan çözümler geliştirme konusunda güçlü bir isteği var."

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page