top of page
Ara

Microsoft, yeni Surface Pro 7 reklamında MacBook Pro modellerinden daha iyi olduğuna dikkat çekiyor

Microsoft, Apple'ın popüler MacBook Pro dizüstü bilgisayarıyla kendi cihazlarını kıyaslayan "Microsoft Surface Pro 7: The Better Choice" adlı YouTube'da yeni bir reklam paylaştı

Microsoft, yeni Surface Pro 7 reklamında MacBook Pro modellerinden daha iyi olduğuna dikkat çekiyor

Surface Pro 7'nin son reklamında (MS Power User aracılığıyla) şirket, 2'si 1 arada dizüstü bilgisayarın Apple'ın MacBook Pro'sundan daha iyi olduğuna inandığı tüm özellikleri paylaştı.


Video, birçok kişinin MacBook Pro'nun en büyük zayıflığı olarak gördüğü Touch Bar'ın peşinden giderek başlıyor. Surface Pro'nun kalem ve dokunmatik ekran yetenekleriyle karşılaştıran kişi video boyunca Surface Pro 7'nin özelliklerine değiniyor ve Apple'ın Touch Bar adıyla bilinen dokunmatik bölümüne de değiniyor:

"Surface bir kalemle geliyor ve eşsiz bir dokunmatik ekran. Mac bana bu küçük dokunmatik çubuğu verdi, ama neden bana tam bir dokunmatik ekran vermiyorlar acaba?"

Görünüşe göre Apple, Touch Bar özelliğinin ne kadar kötü olduğunun farkında. Analist Ming-Chi Kuo'ya göre şirket, onu önümüzdeki 14 inç ve 16 inç modeller için fiziksel anahtarlarla değiştirmeyi planlıyor.


Microsoft, Surface Pro'nun da çıkarılabilir bir klavyeye sahip olduğuna dikkat çekiyor. Video, Surface Pro'nun "tüm uygulamalarınızı çalıştırma gücüne sahip olduğunu" ve "çok daha iyi bir oyun cihazı olduğunu" övünerek iki cihaz arasındaki güç farkını da ele alıyor.


Videonun sonunda Microsoft, herkese cihazının MacBook Pro'ya kıyasla ne kadar ucuz olduğunu hatırlatarak bitiriyor.


Temel model Surface Pro 7 (12,3 inç ekrana sahip) 749,99 dolardan başlıyor, ancak bu, kalem ve klavye eki gibi ek aksesuarlar olmadan. Öte yandan 13 inç MacBook Pro, M1 modeli (Apple'ın şirket içi yongası) için 1.299 dolardan ve Intel modeli için 1.799 dolardan başlıyor.


Ancak, Microsoft'un yeni reklamını MacBook Pro yerine Surface Pro 7'yi tercih ederek sattıysanız, beklemek iyi bir fikir olabilir. Söylentilere göre Surface Pro 8'i 2021'in ikinci çeyreğinde tanıtılması olası.


Ve Apple'ın Microsoft'un reklamı için bir geri dönüşü olup olmadığı görülecek. Geçmiş dönemdeki gibi 'Mac vs. PC' reklam kampanyasına benzer içerikler üretilir mi? Zaman gösterecek.


0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page