top of page
Ara

Microsoft, küçük ve orta ölçekli şirketler için tasarlanan 'Teams Essentials'ı tanıttı

2017'de piyasaya sürülmesine rağmen, 2020'de uzaktan çalışmaya geçişe kadar Microsoft Teams herkesin bildiği bir marka haline geldi

Microsoft, küçük ve orta ölçekli şirketler için tasarlanan 'Teams Essentials'ı tanıttı

Microsoft her geçen gün platforma yeni özellikler kazandırmaya devam ediyor. Şirket son günlerde odağını, özellikle küçük işletmelere hitap etmek için tasarlanan yeni bir Teams sürümünü lanse etti: Microsoft Teams Essentials.


“Geçtiğimiz 20 ayın küçük işletmeler için ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Microsoft'ta Modern Work'ün kurumsal başkan yardımcısı Jared Spataro, yaptığı açıklamada, genellikle araçlara ve teknolojiye sınırlı erişimle uyum sağlamak için aşırı esneklik göstermeleri gerekti.


"Teams Essentials, özellikle küçük işletmelerin benzersiz ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlandı ve bu yeni çalışma çağında başarılı olmalarını sağlıyor."


Abonelerin yararlanabileceği özelliklerden bazıları, 30 saate kadar sınırsız grup toplantıları, 300 kişiye kadar toplantılar ve kullanıcı başına 10 GB bulut depolama gibi geniş sınırları içeriyor.


Teams'i olmayan kullanıcılar için bile toplantılara katılmak bir davet bağlantısına tıklayarak erişebilmeleri mümkün. Bu, sorunsuz iletişim için herhangi bir indirme veya kayıt işlemi gerekmeden doğrudan tarayıcılarından toplantıya katılmalarına olanak tanıyor.


Ayrıca, öğrenme kolaylığı göz önünde bulundurularak, çalışanların "hızlı bir şekilde üretken olmalarını" sağlayan basitleştirilmiş ve anlaşılır bir arayüz tasarlanmıştır. Grup projelerine başlamak, görevleri devretmek ve geri bildirim anketleri oluşturmak gibi şeylere hızlı bir başlangıç yapmanızı sağlayan küçük işletme grubu sohbet şablonu, işleri daha da kullanışlı hale getirildi.


Teams'in bu ilk bağımsız sürümü, giriş düzeyinde rakip Zoom'un aylık 14,99 ABD dolarından önemli ölçüde daha düşük bir miktar olan ayda 54.99 Türk lirası fiyatlandırmaya sahip.


Teams Essentials uygulamasını, doğrudan Microsoft'un resmi web sitesi üzerinden satın alabilirsiniz.


0 yorum
bottom of page