top of page
Ara

Microsoft, CES teknoloji kongresi 2021'in çözüm ortağı oldu

Microsoft, Ocak ayı için planlanan tamamen dijital bir CES 2021 için teknoloji ortağı olarak seçildi

Microsoft, Ocak ayı için planlanan tamamen dijital bir CES 2021 için teknoloji ortağı olarak seçildi.


Tüketici Teknolojileri Derneği'nin (CTA) CES, yılın en büyük teknoloji ticaret fuarlarından biridir. Şirketler, piyasaya çıkacak ürün ve hizmetlerini tanıttığı ve sergilediği en büyük organizasyonlardan bir tanesi.


Koronavirüs salgınıyla birlikte, CES gibi etkinlikler bir süreliğine de olsa toplu olarak iptal edildi veya dijital alanlara taşındı. Şirket, bir düzine etkinliğinin dijital sürümlerine ev sahipliği yaptığı için Microsoft bu alanda önemli bir deneyime sahip. Ayrıca Microsoft, etkinliklerinde onlarca büyük organizasyonun yönetimi konusunda oldukça tecrübeli. NBA, NFL ve iHeartMedia ile birlikte çalıştığını da belirtelim.


Bu deneyim, CTA'nın Microsoft'u teknoloji ortağı olarak seçmesinde önemli bir faktör. CES 2021, dijital konferansa güç vermek için Microsoft Azure, Microsoft Teams ve Microsoft Power Platform'u kullanacak.


Bob Bejan - Küresel etkinlikler, prodüksiyon stüdyoları ve pazarlama topluluğu direktörü, blog paylaşımında şu sözlere yer verdi: "Son altı aya dönüp baktığımızda, bu etkinliklerin tüm müşterilerimiz, ortaklarımız, meraklılarımız ve çalışanlarımız için daha fazla öğrenme, kapsayıcılık, bağlılık ve erişilebilirlik için sunduğu fırsatlar ilham verici. Bu geniş kapsamlı, yalnızca dijital etkinlikler için muazzam bir istek ve bunların müşteri, iş ortağı ve hatta çalışan ilişkilerini olumlu yönde etkileme potansiyeli var. Ve şimdi, tüm öğrendiklerimizi CES 2021 deneyiminin oluşturulmasına uygulamak için sabırsızlanıyoruz."

Etiketler:

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page