top of page
Ara

McDonald's Türkiye'den sağlık çalışanlarına büyük jest

McDonald’s Türkiye, #SizinGibisiYok etiketli kampanyasında özveriyle görevini sürdüren sağlık çalışanları için Big Mac’in ismini değiştirdi

Pandemi sürecinde en ön saflarda özverili sağlık çalışanları yer alıyor. McDonald’s Türkiye de bu süreç içerisinde büyük fedakarlık gösteren sağlık çalışanları için #SizinGibisiYok etiketiyle bir kampanya gerçekleştirdi.


McDonald’s Türkiye’den sağlık çalışanlarına gönülden bir teşekkür

TBWA\Istanbul tarafından yaratılan kampanyada Big Mac’in ismi günümüzün büyük kahramanlarıyla yer değiştiriyor. Big Mac kutularında yapılan değişiklikle çalışanların isimlerine özel Big Mac’ler sunuluyor. Big Elif, Big Ahmet, Big Aslı, Big Ceylan gibi yüzlerce isim için özel olarak üretilen kutularla pandemi sürecinin en büyükleri onurlandırılıyor.

Bu ampanya McDonald’s Türkiye’nin sosyal medya kanallarından yayınlanan görsellerle destekleniyor. Siparişlerini teslim alan sağlık çalışanları ise Instagram Hikayeler üzerinden isimlerine özel gelen Big Mac kutularını paylaşmayı sürdürüyor. Şu ana kadar 500+ üzeri görsel paylaşımı yapıldı.


Bu kampanya ile şirket içinde bulunduğumuz zor günlerde özverili çalışan insanları unutmadığını göstererek birçok kesimin takdirini kazandığını söylememiz mümkün.


Künye

Müşteri: McDonald’s Türkiye Müşteri Yetkilisi: Elif Göktaş, Özdeş Dönen Artak, Tuğçe Özarpacı, Simge Akgün Birinci, Barış Uzer Reklam Ajansı: TBWA\Istanbul CCO: İlkay Gürpınar ECD: Volkan Karakaşoğlu CD: Mesut Koçarslan Yaratıcı Ekip: Mesut Yüksel, Melih Oğuz Genel Müdür Yardımcısı: Tuğyan Çelik Marka Ekibi: Ender Orfanlı, Ayşenaz Altınöz, Çağla Yalçınkaya ve Simay Yaman Stratejik Planlama Ekibi: Özgün Özkalay, Can Değerli Ajans Prodüktörü: Efe Koçdağ, Fırat Kılıç

0 yorum
bottom of page