top of page
Ara

Mattel, geri dönüştürülmüş plastikten yapılmış Barbie bebek koleksiyonunu tanıttı

Yeni Kampanya 'The Future of Pink Green' ile çocukları daha yeşil bir geleceği desteklemeye çağırıyor

Mattel, geri dönüştürülmüş plastikten yapılmış Barbie bebek koleksiyonunu tanıttı

Dünya - Mattel, okyanusa bağlı geri dönüştürülmüş plastikten* yapılan ilk moda bebek serisi Barbie Loves the Ocean'ı tanıtıyor. Lansman, Mattel'in 2030 yılına kadar tüm ürünlerinde ve ambalajlarında yüzde 100 geri dönüştürülmüş, geri dönüştürülebilir veya biyolojik bazlı plastik malzemeler elde etme hedefiyle uyumlu.


Mattel Başkanı ve Operasyon Direktörü Richard Dickson, "Bu Barbie lansmanı, Mattel'in çevre bilincini temel odak noktası olarak alan, amaca yönelik markalardan oluşan büyüyen portföyüne bir başka eklemedir" dedi. Mattel'de, gelecek neslin çocukluğun harikasını keşfetmesini ve tam potansiyellerine ulaşmasını sağlıyoruz. Bu sorumluluğu ciddiye alıyoruz ve çocukların da potansiyellerle dolu bir dünyayı miras almalarını sağlamak için üzerimize düşeni yapmaya devam ediyoruz.”


Mattel, küçük bir oyuncak bebeğin büyük bir etki yaratabileceğini her zaman biliyordu. Geleceğe yönelik stratejiler kapsamında Barbie, çeşitlilik ve kapsayıcılık, fırsat eşitliği ve şimdi sürdürülebilirliğe aşağıdaki şekillerde odaklanarak her yerdeki çocuklar için daha iyi bir dünya yaratmak için rolünü geliştirmeye odaklanıyor:


Barbie Loves the Ocean Koleksiyonu: Koleksiyon, gövdeleri yüzde 90 geri dönüştürülmüş okyanusa bağlı plastik parçalardan* yapılmış üç bebek ve beraberindeki Beach Shack oyun seti ve yüzde 90'ın üzerinde geri dönüştürülmüş plastikten yapılmış aksesuarlar içerir. Mattel'in yüksek üretim standartları, bu serinin, ebeveynlerin Barbie'den beklediği oyun kalitesinin aynısını sunmasını sağlıyor.


Forest Stewardship Council (FSC) Hedefi: Barbie, 2021'in sonuna kadar ambalajlarda kullanılan yüzde 95 oranında geri dönüştürülmüş veya FSC sertifikalı kağıt ve ahşap elyaf malzemeleri elde etmeyi hedefliyor.


Yeni Barbie Vlogger Bölümü: Barbie'nin son derece popüler YouTube vlogger serisindeki yeni bir vlog olan 'Barbie Gezegeni Nasıl Koruyabileceğimizi Paylaşıyor', genç hayranlara gezegenimize bakmanın önemini ve bir etki yaratmak için yapabilecekleri günlük alışkanlık değişikliklerini öğretiyor . Barbie Vlogger, Barbie'nin bir rol model olarak öne çıkan "öğretilebilir" anları ve DIY (Kendin yap) yarışmaları gibi eğlenceli YouTube trendlerini dengeleyerek, Barbie'nin doğrudan hayranlarıyla konuşması için bir platform sağlayan çevrimiçi bir dizidir.


'Pembenin Geleceği Yeşildir' yeni marka kampanyası: BBH LA ile ortaklaşa başlatılan yeni kampanya, daha yeşile doğru bir sonraki adımımızı iletmek için markanın ikonik pembe çağrışımının yanı sıra yeşilin gezegeni korumayla olan ikonik birlikteliğinden yararlanacak. geleceği ve çocukları her yaştan hayran için kolayca sindirilebilir bir şekilde sürdürülebilirliğin önemi konusunda eğitmek.


Sınırlı sayıda üretilen 4ocean x Barbie bileklik: Barbie, okyanuslardaki plastik krizini sona erdirme görevinde amaca yönelik bir şirket olan 4ocean ile birlikte çalışarak, tüketici sonrası geri dönüştürülmüş malzemelerle yapılmış, özel pembe renkte sınırlı sayıda 4ocean x Barbie bileziği piyasaya sürüyor ve Bali'de zanaatkarlar tarafından elle monte edildi. 4ocean, satılan her bilezik için okyanuslardan, nehirlerden ve kıyılardan bir kilo çöp çekecek ve gelecek nesillere ilham vermek ve onları güçlendirmek için eğitim materyallerine katkıda bulunacak.

“Çocukların etraflarında gördükleri dünyayı daha iyi yansıtmak için tasarlanan girişimleri sürekli olarak ilerlettiğimiz için 62 yıllık mirasımız evrimle dolu. Mattel Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Barbie & Bebekler Küresel Başkanı Lisa McKnight, Barbie Okyanusu Seviyor, çocukların gelişebileceği bir gelecek ortamı yaratmanın bir parçası olarak yapacağımız sürdürülebilir yeniliklerin en iyi örneğidir” dedi. “Çocuklara dünyada görmek istedikleri değişimin bir parçası olmaları için ilham vermek için küresel platformumuzun kapsamını ve erişimini kullanma konusunda tutkuluyuz.”

Barbie programı, Mattel'in 2030 yılına kadar tüm ürünlerde ve ambalajlarda yüzde 100 geri dönüştürülmüş, geri dönüştürülebilir veya biyo-bazlı plastik malzemeler kullanma yönündeki kurumsal hedefini destekleyen birçok lansmandan biridir.


Barbie markasının gezegeni koruma çabaları hakkında daha fazla bilgi için şu adresi ziyaret edin: Barbie.com/EnvironmentalImpact. Mattel'in kurumsal sürdürülebilirlik çabaları hakkında daha fazla bilgi için Corporate.mattel.com/en-us/citizenship/sustainability adresini ziyaret edin.

Etiketler:

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page