top of page
Ara

Mars, küresel dijital dönüşümü için Microsoft ile ortaklık yapıyor

Şirket, akıllı tedarik zincirlerine odaklanan ve son derece alakalı tüketici deneyimleri sunan "önce bulut" stratejisini içeriyor

Mars, küresel dijital dönüşümü için Microsoft ile ortaklık yapıyor

Plan, işletmelerinde yapay zeka, nesnelerin interneti ve dijital ikizlerden yararlanan, akıllı tedarik zincirlerine odaklanan ve son derece alakalı tüketici deneyimleri sunan "önce bulut" stratejisini içeriyor.

Şirketler, dijital dönüşümle ilgili en son haberlerin, gıda ve evcil hayvan bakımı şirketi Mars ve Microsoft arasında bir ortaklığı içerdiğini ve ikisinin artık tüketici deneyimindeki her temas noktasını etkileyecek uzun süredir devam eden bir teknoloji ilişkisi üzerine kurulduğunu söyledi.


Mayıs ayında duyurulan ortaklık, şu ana kadar Transparency-One teknolojisini kullanan bir çiftlikten çatala izleme uygulaması gibi şirketin farklı noktalarında yeniliği test eden Mars için önemli bir ilerlemeye işaret ediyor. Microsoft Azure platformu, Ben's Original markası için pirinç üretiminin izlenmesine yardımcı olmak ve böylece müşterilere pirincin nerede ve nasıl yetiştirildiğine dair bilgiler veriyor. En yeni anlaşma, akıllı üretim tedarik zincirlerinin erişimini genişletiyor.


Şirketler, deneyimleri aracılığıyla büyümeyi hızlandırmak ve müşteriler ve tüketicilerle güven geliştirmek için Mars'a iş içgörüleri sağlayacak dijital bir altyapı üzerinden verileri entegre etmeye çalışıyor. Mars'ın küresel şekerleme, evcil hayvan bakımı, evcil hayvan hizmetleri ve gıda işletmeleri portföyünde yapay zeka (AI), dijital ikizler ve Nesnelerin İnterneti (IoT) teknolojisinin kullanımı, şirketi daha akıllı üretim ve kişiselleştirilmiş müşteri katılımı için konumlandırıyor. Mars ayrıca küresel işgücü için dijital beceri eğitimini geliştirmenin yollarına da odaklanıyor.


Accenture ile Microsoft'un bir ortağı olarak çalışan şirketler, Microsoft Azure'daki tüm Mars işletmelerinde birleşik bir bulut ve veri temelini daha da genişleterek Mars'ın "önce bulut" stratejisini gerçekleştirmesine yardımcı oluyor.


Mars Dijital Baş Sorumlusu Sandeep Dadlani yaptığı açıklamada, "Markalarımız ve tüketicilerimiz arasındaki ilişkiyi değiştirecek, içerik ve medyayı içeren son derece alakalı tüketici deneyimleri sunacak ve tüketici yolculuğunun her temas noktasında ihtiyaç ve beklentileri karşılayacaktır" dedi. ortaklık hakkında. "Piyasadaki tüm platformları değerlendirdikten sonra, zengin özellik portföyü, mühendislik iş ortağı ekosistemi, yetenek kullanılabilirliği, veri gizliliğine odaklanması, güvenlik ve benzeri kültürel değer ve ilkeleri nedeniyle Microsoft'u birincil Mars platformumuz olarak seçtik."

Mars, üretimi optimize etmek, marjları iyileştirmek ve israfı azaltmak için üretim tesislerinde Azure Digital Twins IoT platformunu dağıtmak için Accenture'ın Industry X grubundan dijital üretim ve operasyon uzmanlarıyla birlikte çalışarak bu dijitalleştirmeyi sağlamak için zaten ilerleme kaydetti. gerçek zamanlı kararlar almak için site ortakları. Bu kullanım örneğine dayanarak Mars, iş segmentlerinde üretimi optimize etmek, ürün hatlarında süreç kontrolü, tutarlılık ve tekdüzelik sağlamak, hız ve kapasiteyi artırmak ve operasyonel maliyetleri azaltmak için benzer IoT teknolojilerini kullanmak için hızla ölçeklenebilecek.


Mars gelecekte, iklim ve diğer durumsal hususları da hesaba katan dijital simülasyonlar yoluyla ürünler yaratmanın en uygun yolunu belirlemek de dahil olmak üzere, uçtan uca tedarik zinciri süreçlerine daha da fazla zeka katmak için dijital teknolojileri kullanmayı planlıyor. çıkış noktasından tüketiciye kadar tedarik zincirinde daha fazla şeffaflık ve görünürlük yaratmak.


Bir sonraki adım

Mars, işgücünün dijital becerilerini artırmaya odaklanarak iş yerlerini geliştirmek ve dönüştürmek için dijital teknolojileri birleştirmeye devam etmeyi planlıyor. Bunu başarmak için Mars, Accenture ve Microsoft, ileri teknolojilerin kullanımı, yeni kullanım durumları, doğrudan tüketiciye yönelik girişimler, sürdürülebilirlik çabaları ve dijitalleştirilmiş ürün inovasyonu için pazara çıkış süresini hızlandırmak için bir İnovasyon Laboratuvarı kurmak için birlikte çalışacak. Mars, İnovasyon Laboratuvarı aracılığıyla, işletmeleri arasında daha sıkı entegrasyon sağlamak ve ortakları için üretkenliği ve işbirliğini artırmak için Microsoft Teams ve Microsoft Viva gibi araçlarla iş gücünü güçlendiriyor.

“Daha fazla verimlilik ve etkinlik sağlayarak, çalışanlarımıza en iyi yaptıkları şeye odaklanmaları için zaman hediye ediyoruz. Dadlani bir blog yazısında, bunu her zamankinden daha hızlı yapacağız – pazara sunma süresini aylar hatta yıllar yerine haftalara indireceğiz” dedi. “Ayrıca, daha akıllı fabrikalar oluşturmak için dijital üretimi ölçeklendirmek ve yapay zeka ve veri çözümlerinin kullanımını genişletmek de dahil olmak üzere akıllı tedarik zinciri çabalarını hızlandıracağız. Buna şekerleme ürünlerinde yüzde 1'lik bir tasarruftan gelişmiş kalite kontrolüne kadar her şey dahildir. Son olarak, ilişki, bulut öncelikli bir stratejiye geçişte karbon etkimizi azaltarak sürdürülebilir büyümeyi vurgular. Ayrıca, teknolojik verimliliği artırarak üretim sürecinde israfı azaltmak için çalışacağız.”


Dadlani, Mars, Accenture ve Microsoft'un sürdürülebilirlik konusunda benzer emelleri paylaştığını ve bunun Mars'ın Azure'u seçmesinde önemli bir karar verme faktörü olduğunu söyledi. Mars, önemli altyapı ve iş yüklerini Azure'a taşımaya devam ederken, Microsoft'un 2025 yılına kadar veri merkezlerinde yüzde 100 yenilenebilir enerji taahhüdü, Mars'ın 2050 yılına kadar değer zincirindeki toplam sera gazı emisyonlarını yüzde 67 oranında azaltma hedefine ulaşmasına yardımcı olacak. Mars'ın dünya genelindeki üretim tesislerinde enerji, hammadde ve su israfını azaltmak için teknoloji çözümleri uygulayarak çevresel etkiyle ilgili diğer sürdürülebilirlik hedeflerine doğru ilerlemesine de yardımcı oluyor.

Etiketler:

0 yorum
bottom of page