top of page
Ara

Market zinciri Migros, kendi medya şirketini kuruyor

Migros, bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada yeni bir medya şirketi kurma hazırlıklarını sürdürüyor

Migros, bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada yeni bir medya şirketi kuracaklarını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre medya şirketinin kuruluş sermayesi 1,5 milyon TL olacağı belirtildi.


1954 yılında kurulan ve günümüzde faaliyetlerini sürdüren Türkiye’nin en büyük süpermarket zincirlerinden olan Migros, bugün açıklamasına göre faaliyet alanını genişletiyor. Şirket, yeni bir medya şirketi kurma çalışmalarını sürdürüyor. Mimeda Medya Platform ismiyle kurulacak bu medya şirketinin kuruluş sermayesi 1.5 milyon TL olacak.

Migros Ticaret A.Ş’nin yüzde 100 bağlı ortaklığı olacak yeni medya şirketi hakkında Migros, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na da bir açıklama da bulunuldu. Şirketin Genel Müdürü Ömer Özgür Tort ve Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Ferit Cem Doğan’ın imzasıyla yapılan duyuruda yeni medya şirketinin amacı ve sermayesi hakkında detaylar da verildi.


Migros’un açıklamanın tamamı şu şekilde:

“Şirketimizin sahip olduğu medya varlıklarını tüm reklam verenlere daha etkin bir şekilde ulaştırabilmek ve veri bazlı pazarlama aktivitelerimizin gerçek potansiyelini ortaya çıkarmak amacıyla Mimeda Medya Platform A.Ş. unvanlı yeni bir medya şirketi kurulmasına karar verilmiştir. Söz konusu şirket Migros Ticaret A.Ş.'nin yüzde 100 bağlı ortaklığı olacak olup, nakden ödenecek olan kuruluş sermayesi ise 1.500.000 TL olacaktır.”


Medya şirketi kurulumu yanı sıra Migros, yakın gelecekte Money Gold isimli çözümünü hizmete almıştı. Bu atılımla birlikte, Migros’un fiziksel ve sanal mağazalarında yapacakları her alışverişte çeşitli fırsatlar sunacak. Bu fırsatlardan faydalanmak için Money Gold’a üye olmak isteyenler ayda 9,99 TL’lik bir abonelik ücret ödemesi gerekecek.


Kaynak: Cumhuriyet

Etiketler:

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page