top of page
Ara

Marker Groupe, yatırım turuna hazırlanıyor

Dijital pazarlama ve yazılıma dair birçok alanda hizmet veren ve günden güne büyüyen Marker Groupe, yatırım turuna hazırlanıyor

2018 yılında kurulan, 10 ülkede 150’den fazla kuruma hizmet veren Marker Groupe, yaratıcılıkla teknolojiyi birleştirerek dijital pazarlama ve yazılım sektöründe faaliyet gösteren bir grup şirketi olarak kurulduğu günden bu yana sürekli artan bir ivmeyle büyümeye devam ediyor. Çok kısa bir süre önce İngiltere/Londra ofisini açarak globalleşme yolunda ilerleyen Marker Groupe, yatırım alarak büyüme hızını arttırmayı hedefliyor.


Yazılım projesinin ilk aşaması için tohum yatırım

Dijitalde çok yönlü hizmet veren ve kendi yazılım projesinin ilk aşaması için tohum yatırım alarak projenin ilk aşamasını tamamlamayı planlayan Marker Groupe, ilk turunda yatırım almayı hedefliyor.


Kurucu Ortak Mahmud Altundemir, İngiltere ofisi ile ilgili kısa bir demeç vermiş ve bir yazılım projesi üzerinden çalıştıklarını beyan etmişti. Yatırım turuna ilişkin demeç veren Altundemir şunları ifade etti: “Sizlerin de bildiği gibi bir süredir kendi projemiz için çalışmalar yürütüyorduk. Londra ofisimizin açılışından sonra projemizi hayata geçirme kararı aldık. Bu doğrultuda yatırım turuna çıkarak projemizin ilk aşamasını tamamlamayı hedefliyoruz. Proje hakkında çok fazla soru alıyoruz. Sizin için kısaca özetleyebilirim ki dijitalde ürün veya hizmet satan kurumlar için çok yönlü bir proje olacak. Şimdilik fazla detay vermek istemiyoruz fakat bilmenizi isterim ki farklı bir bakış açısı ile şimdiye kadar hiç olmayan birçok özelliği tek çatıda toplayacağız. Dijitalde Tek Çatı Altında Hizmet anlayışımızı da ürünümüz ile birlikte kalıcı kılmayı hedefliyoruz.”


0 yorum
bottom of page