top of page
Ara

LinkedIn, çalışanlarına bir hafta dinlenmeleri için izin verecek

Profesyonel sosyal ağ LinkedIn, metal yorgunluğunu önlemek ve çalışanlarının yeniden şarj olmalarına destek olmak amacıyla önümüzdeki hafta 15.900 tam zamanlı çalışanına izin vereceğini duyurdu

LinkedIn, çalışanlarına bir hafta dinlenmeleri için izin verecek

Microsoft'un sahibi olduğu firma "RestUp!" Pazartesi günü başlayan hafta, çalışanlara kendi iyilikleri için zaman tanımak için düzenleme kararı ile içinde bulunduğumuz pandemi döneminde çalışanlarının motivasyonlarını üst düzeye çıkaracağına inanıyor.


Şirkete göre, LinkedIn hafta boyunca "spontane gelişen iyilikler" yoluyla değerli nedenler için gönüllü olma gibi günlük faaliyetlere katılma seçeneği sunacak.


LinkedIn, "Çekirdek çalışanlardan oluşan bir ekip hafta boyunca çalışmaya devam edecek, ancak daha sonra izin planlayabilecekler" dedi.


Büyük teknoloji şirketleri, Koronavirüs yayılmasını yavaşlatmaya yardımcı olmak için geçen yıl evden çalışmayı benimseyen ABD'deki ilk şirketler arasındaydı ve çoğu henüz ofislerini tam olarak yeniden açmadı. Twitter, uzaktan çalışmayı süresiz olarak genişletmiş ve bu kararını hala uygulayan firmalar arasında yer alıyor.


LinkedIn, çalışanların Eylül ayına kadar ofislerine dönmeye başlamasını beklenmiyor ve mesainin yarısı süre kadar evden çalışmalarına izin vermeyi standart bir uygulama haline getirmeyi planlıyor.


Microsoft, 2016 yılının ortalarında LinkedIn'i 26,2 milyar dolara nakit olarak satın aldı, sosyal ağ dünyasına adım atmıştı.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page