top of page
Ara

Lee ve Wrangler markalarının iletişim ajansı belli oldu

Dünyaca ünlü denim ve casual giyim markaları Lee ve Wrangler, iletişim çalışmaları için L’Appart PR İstanbul’u seçti

Lee ve Wrangler markalarının iletişim ajansı belli oldu

Biri 130 diğeri ise 120 yıllık tecrübesiyle amaca yönelik tasarım ve işçilikle desteklenen denim giyim sektörünün öncüsü ikonik Amerikan markaları Lee ve Wrangler, iletişim çalışmalarında çözüm ortağı olarak L’Appart PR İstanbul ile yoluna devam etme kararı aldı.


Lee ve Wrangler, Türkiye ve KKTC’de bu markaların üretim, dağıtım, pazarlama ve satış hakkına sahip Karma Marka Mağazacılık çatısı altında yenilikçi bakış açısı ve sürdürülebilirlik hedefiyle izini gelecek nesillere taşımaya devam ediyor. Fitlerin vücuda mükemmel uyumu ve tüketiciye sağladığı konforla öne çıkan marka, zamansız parçalardan güncel modellere kadar geniş ürün çeşidini Türkiye’nin farklı noktalarında dokuz ay gibi kısa sürede açtığı 23 mağaza, 200 satış noktasında ve online mağazalarında sunuyor.


Lee ve Wrangler markalarının yeni dönemde iletişim çalışmalarını üstlenecek L’Appart PR İstanbul’un müşteri portföyünde Begüm Khan, Divarese, NetWork ve Nocturne, Love on Friday, Başak Baykal, N’Onat, Runda Jewelry gibi Türk marka ve tasarımcılarının yanı sıra Bulgari, Messika, Miu Miu, Swarovski, Renaud Pellegrino, Drunk Elephant, MAC, La Mer, Neostrata, Nars ve Nuxe gibi moda, lüks ve kozmetik markaları bulunuyor.


Lee ve Wrangler bu ailenin en yeni üyesi olarak, L’Appart PR İstanbul ekibiyle birlikte yeni sezonda yaratıcı iş birliklerinin daha da artacağını düşünüyor.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page