top of page
Ara

LC Waikiki, kargo kutularını çocuklar için birer oyuncağa dönüştürüyor

LC Waikiki yeni projesi şimdiden çok konuşulmaya aday görünüyor

LC Waikiki kargo kutularını çocuklar için oyuncağa dönüştürüyor

Geçtiğimiz yıl, reklama ayıracağı bütçeyi daha fazla indirim yapmak için kullanan marka olarak aile bütçelerine daha fazla destek olmayı hedefleyerek tüketiciler tarafından takdirle karşılanan LC Waikiki, şimdide çocuklar başta olmak üzere müşterileri için hazırladığı yeni kampanyası ile çocuklara yönelik güzel bir anı yaratma hedefinde.


Özellikle son günlerde, önemli e-ticaret stratejileri ve kampanyalarına imza atan marka, kargo kutularını çocuklar için birer oyuncağa dönüştüreceğini duyurdu.


Şimdilik konuyla ilgili net bir detay bulunmasa da LC Waikiki’nin E-ticaret Genel Müdürü Ömer Barbaros Yiş‘in LinkedIn hesabından yaptığı paylaşımda konu hakkında bazı fikirler vermeyi de ihmal etmiyor.

Paylaşımda yer alan görsellerde, LC Waikiki ürünlerinin ulaştırılacağı kargo kutuları birer sevimli insan figürlerine ve oyuncak arabalar için yarış pistine dönüştürülüyor.


Konuyla ilgili olarak “Üzerine düşünürken en eğlendiği projelerden biri” olduğunu belirten Ömer Barbaros Yiş, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Üzerine düşünürken en eğlendiğim projelerden biri çok yakında hayata geçiyor😊 Kargo kutularımız neden çocuklarımız için bir oyuncağa dönüşmesin dedik. Harika ekibimiz, kendileri gibi harika bir iş ortaya çıkardılar. Sürpriz kutularımızla sizler de karşılaşabilirsiniz. Çok yakında…"

Son günlerin popüler trendlerinden sürdürülebilirlik açısından da güzel bir adım olan bu proje özellikle çocuklar tarafından da beğenileceği olası. Henüz projenin detayları hakkında net bir bilgi yok ama 2022 yılı bahar ayında hizmete sunulacağını düşünülüyor.


Son günlerde firmaların, basit bir fikirden yola çıkarak geliştirdikleri kampanyaların müşteri ile bağları güçlendirme açısından faydalı olması yanı sıra, oldukça düşük yatırım maliyetine karşılık yüksek getirisi de düşünüldüğünde, firmalar için dikkate değer bir iletişim alanı olarak göze çarpıyor.

Etiketler:

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page