top of page
Ara

L'Oréal, Twitter reklam harcamalarını askıya aldığına dair iddiaları yalanladı

Elon Musk'ın Twitter'ı satın alması sonrası artan spekülasyonların ardı arkası kesilmiyor

Bu hafta, Elon Musk'ın sosyal medya platformunu 44 milyar ABD Doları'na devralmasının ardından L'Oréal'in Twitter'daki reklam harcamalarını askıya aldığına dair söylentiler ortaya çıktı.


İddiaları sonrası L'Oréal'e yakın iki kaynak iddiaları yalanladı.


Güzellik devi iddiayı şiddetle reddetti, ancak Financial Times "Twitter'da reklam harcamalarını askıya alma kararı almadığını" bildirdi.


Dünyanın en zengin adamlarından biri olan Musk, bir ABD hükümetinin başvurusuna göre 27 Ekim 2022'de Twitter'ı satın aldığını resmiyete dökmüştü.


Musk'ın Twitter'ı satın alma işleminden iki gün sonra Twitter CEO'su Parag Agrawal ile yollarını ayırmaya karar vermiş, daha sonra şirketin tüm yönetim kurulunu feshetti ve kendisini tek yönetici koltuğuna oturmuştu.


Hızlı bir şekilde art arda gelen şirket sarsıntıları, birçok markanın Musk yönetiminde Twitter'ın geleceği konusunda yeniden karar almaya iten bir neden olarak dikkat çekmekteydi.


Geçen hafta ABD'li otomobil üreticisi dev General Motors, sosyal medya sitesinde ücretli reklamları "geçici olarak duraklattığını" açıklamıştı.


Reuters'ın haberine göre, reklam satışları 2022'nin ikinci çeyreği için Twitter'ın gelirinin %90'ından fazlasını temsil ediyordu.

Etiketler:

2 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page