top of page
Ara

KFC ve Beyond Meat işbirliği ile tavuksuz KFC lezzetleri deneyimi

KFC, Beyond Meat işbirliğinde geliştirdiği bitki bazlı kızarmış tavuklarını sınırlı sayıda olmak kaydıyla ABD genelinde piyasaya sürüyor

KFC ve Beyond Meat işbirliği ile tavuksuz KFC lezzetleri deneyimi

KFC, Beyond Meat işbirliğinde geliştirdiği bitki bazlı kızarmış tavuklarını ABD’nin dört bir yanındaki tüketicilerinin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Beyond Fried Chicken olarak adlandırılan ürün, önümüzdeki Pazartesi itibarıyla sınırlı bir süre için ülke çapındaki tüm KFC restoranlarının menülerinde sunulması bekleniyor.



KFC ve Beyond Meat, yıllardır tavuk tadını ve dokusunu aratmayan ve aynı zamanda, çevre ile dost lezzet yaratmak için bir süredir çalışmalarını sürdürmekteydi. Ürettikleri bitki bazlı tavuğu ilk olarak, Ağustos 2019′da bir Atlanta restoranında beş saatten kısa bir sürede tükenmesi ardından, KFC daha sonra yeni ürününü Nashville, Charlotte, NC ve Güney Kaliforniya’da test etti. Tüketicilerin yoğun ilgisi sonrası, iki şirket iş birliğinin kapsamını genişleterek, yeni fırsatlar yaratma peşinde. Şirket, pandeminin başlarında hızlı bir şekilde satılan, ancak sonraki çeyreklerde düşüşler tahmin edilen Beyond'un paketli ürünlerine daha fazla müşteri çekmeyi umuyor.


Şirketler, lansmanı Omicron varyantının hızla yayıldığı bir dönemine denk gelse de, ürünün göreceği ilgiye dair umutlu. KFC ABD Başkanı Kevin Hochman yaptığı açıklamada, “Müşteriler daha fazla bitki bazlı protein yemek istiyorlar. Ocak ayında olduğumuz için de yeni yıl kararları kapsamında diyetlerine yeni bir rutin eklemek isteyebilirler” dedi.


Beyond Fried Chicken’ın reklam kampanyasında YouTuber Liza Koshy rol alacak. Ancak, Beyond Fried Chicken, KFC’nin geleneksel kızarmış tavuğuyla aynı üretim bandından çıktığı için, KFC pazarlama faaliyetlerinde doğrudan veganları ve vejeteryanları hedef almayacak.

Etiketler:

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page