top of page
Ara

KFC, tavuk parçalarınızı sıcak tutan video oyun konsolunu tanıttı

Fast-food zinciri KFC ve Cooler Master ile birlikte tasarladığı, atıştırmalıklarınızı sıcak tutmak için yerleşik bir "ısıtma bölümü" ile birlikte gelen Intel destekli yeni bir oyun konsolunu piyasaya sürdü

KFC, tavuk parçalarınızı sıcak tutan video oyun konsolunu tanıttı

KFC Salı günü yaptığı açıklamada, KFConsole'un donanım üreticisi Cooler Master ile ortaklığın bir parçası olduğunu söyledi.


KFC, "Pazarlık Kova şeklindeki makine, yoğun oyun seansları sırasında içindekileri sıcak tutmak ve tüketime hazır hale getirmek için tasarlanmış dünyanın ilk tavuk haznesine sahip" dedi.


"Tavuk odası" adı verilen bölümü ısıtmak için bileşenlerinin ürettiği ısıyı kullanırken konsol donanımını düzenli bir sıcaklıkta tutan özel yapım bir soğutma sistemi sayesinde tavuğunuz sıcak tutulması hedefleniyor.


Cooler Master web sitesine göre, diğer özellikler arasında Intel Nuc 9 Extreme Compute Element ve depolama için iki Seagate® BarraCuda® 1TB SSD sürücüsü yer alıyor.


Konsol, sanal gerçeklik oyunlarını yönetebilir ve Cooler Master tarafından yayınlanan ayrıntılara göre, saniyede 240 kare kare hızı ve 4K ekran uyumluluğu sayesinde sorunsuz bir oyun deneyimi sunuyor.


Halkla İlişkiler ve sosyal medya yöneticisi Mark Cheevers KFC UK & Ireland, şirketin basın açıklamasında, "Bu makine, oyun deneyiminiz sırasında tadını çıkarmanız için yemeğinizi sıcak tutmanın yanı sıra en üst düzey özelliklerde oyunlar çalıştırabiliyor, beğenmemek için nedeniniz var mı gerçekten?" dedi.

"Sony veya Microsoft, bir dahaki sefere çabaları için bir tavuk odasının nasıl tasarlanacağı konusunda herhangi bir ipucu isterse, bizimle iletişime geçebilirler."

Intel, Cooler Master veya KFC tarafından fiyatlandırma veya çıkış tarihi hakkında net bir bilgi paylaşılmadı.


Bu, global fast-food zinciri KFC'nin, diğer markalarla yaptığı ilk işbirliği değil.


Şubat ayında KFC ve Crocs, kızarmış tavuk baskısıyla kaplı sınırlı sayıda üretilen KFC X Crocs Bucket Clog'u duyurdu. Ve Aralık 2019'da fast-food zinciri, tavuk kokulu 11 Herbs & Spices Firelog'u sunmak için yapay ateş odun şirketi Enviro-Log ile işbirliği yapmıştı.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page