top of page
Ara

Instagram Reels'ın en iyi 3 içerik üretici markaları

Instagram bir ay önce en son platform güncellemesi olan Instagram Reels'i duyuralı çok kısa bir süre olmasına rağmen; Markalar çok çabuk adapte olmuşa benziyor.

Instagram bir ay önce en son platform güncellemesi olan Instagram Reels'i duyuralı çok kısa bir süre olmasına rağmen; Markalar çok çabuk adapte olmuşa benziyor.


Reels temel olarak sizi, arkadaşlarınızla veya Instagram'daki herhangi biriyle paylaşmak için eğlenceli videolar oluşturmaya davet ediyor. Ses, efektler ve yeni yaratıcı araçlarla 15 saniyelik çok klipli videolar kaydedip ve düzenlenmesini sağlıyor. Reels içeriklerinizi, Feed'de takipçilerinizle paylaşabilirsiniz ve, Herkese açık bir hesabınız varsa, Keşfet'teki yeni bir alan aracılığıyla onları daha geniş Instagram topluluğunun kullanımına sunabilirsiniz.


Tiktok'a ciddi bir rakip olarak konumlanan Reels hakkında ilham arıyorsanız, işte favori 5 Instagram içerik oluşturan hesap ve nedenleri:

Netflix

2020'nin ilk çeyreğinde yaklaşık 15,8 milyon yeni abone kazanan sağlayan @Netflix. Netflix ve diğer büyüyen yayın hizmetleri için şu anki zorluklara rağmen, pazar paylarını korumak ve müşterilerini markaya tutundurmayı başardılar.


Bu Reel, yeni yayınlanan Work It'ten 15 saniyelik bir teaser klibinin sergilendiği harika ekran dramasının neşeli bir kutlamasıdır. Müşteriler ve hayranlar 'neye bakıyorlar - sadece yanlış cevaplar' cevabını vermekte zorlanan müşteriler ve hayranlar, bu filmin etrafındaki hypelamaya çalışarak, onları abonelerin izleme listelerinde ön planına taşıyor ve yeni aboneliklerin gelmesini sağlıyor.


Müşteri katılımı, yaşam döngüsü pazarlamasının çok önemli bir unsurudur. Yakın zamanda yapılan araştırmalar, pazarlamacıların %77'sinin şu anda müşteri elde tutmaya öncelik verdiğini gösteriyor ki bu, gelirinizi 5-19 kat artırarak durgunlukta iş büyümesini hızlandırabilir.

Redbull

Bu markanın kesinlikle tanıtıma ihtiyacı olmasa da, Makaralara yönelik canlandırıcı yaklaşımları kabul edilmelidir. @RedBull, adrenalin bağımlısı Makaraları için milyonlarca görüntüleme çekiyor, bu da markaya o kadar iyi bağlı ki ürünün öne çıkmasına bile gerek yok!


Bu nedenle, heyecan arasında nefesimizi tutarken, şu ana kadar Makaraların hiçbir reklam formatı veya sponsorlu içerik içermediğini belirtmek gerekir. Bu, Instagram'ın ilk olarak çevrimiçi topluluğu oluşturmak ve Reels'ın 2020'de izleyicilere sunabileceklerinin kalbine girmek için yaptığı kasıtlı bir hareket.


Hepimizin bildiği gibi, entegre çok kanallı planlama her kanal için bir strateji içermelidir, öyleyse Mikroları nasıl kullanacağız? Adnews'ten alınan bu alıntı, Mikrolarda müşteri odaklı içeriğin rolünü özetlemektedir:

"Reels, markaların takipçilerini eğlendirerek ve memnun ederek yaratıcılıklarını esnetmelerine olanak tanıyor. Reels ile etkili olabilmek için markaların hedef kitlesinin ihtiyaçlarını anlamaları gerekiyor. Tüm sosyal medya kanallarınızda sizden ne arıyorlar? Sizden ne arıyorlar? Instagram'da ve Mikro stratejisi kitle gereksinimlerinizi nerede karşılar? "

Louis Vuitton

Lüks moda markası pazarlaması kendi başına bir yasadır ve Instagram'da milyonlarca görüntülenen fantastik #LVCruise Reels paketi bir istisna değildir. Bu yüksek kaliteli, ikonik Makaralar, @LouisVuitton modasını herkesin görmesi için içerik oluşturmada ön plana çıkarıyor.


Instagram kullanıcılarının üçte birinden biraz fazlası 25-34 yaş aralığında ve geniş bir demografiyi temsil ediyorlar. Neden bu kadar çok moda markasının izleyicileriyle bağlantı kurmak için Instagram'ı benimsediğini anlamak zor değil.


Doğal olarak, platformun şu anda, sponsorlu reklamlar olmadan kurulumu ve ilgi çekici içeriği tercih eden bir Keşfet beslemesi, Louis Vuitton'un benzeri görülmemiş organik erişimden yararlanmasını sağlayacaktır.


En büyük lüks moda markalarından bazılarının hedef pazarlarına yönelik yakın zamanda yapılan bir araştırma, LV müşterilerinde aşağıdakileri tespit ediyor:

Instagram Reels, içerik pazarlamacılarına yeni bir etkileşimli oyun alanı ve şu anda piyasanın dışında ücretsiz olarak rekabet etme şansı sunuyor. Makaralar ile Instagram, hikayelere ek olarak markaları, müşterilerin içerik tüketme ve toplulukla ilişki kurma fırsatından zevk almaları için gayri resmi taraflarını gevşetmeye teşvik ediyor. Neredeyse her markanın sosyal medya stratejisinde bunun için bir yer var, bu yüzden kesinlikle sesinizi kitlelere duyurmak için zaman ayırmaya değer - ve bunu kısa sürede rakiplerinizden önce yapın!

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page