top of page
Ara

İBB, Koronavirüs takibi için hazırladığı interaktif sitesini duyurdu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs ile ilgili bilgiler edinilmesini hedefleyen, sitesini duyurdu. Sitede, virüs ile ilgili alınan önemler, bilgilendirici içeriklere, virüs döneminde İBB bünyesinde yapılan çalışmalara yer veriliyor. Ayrıca, interaktif virüs takip haritasının da yer aldığı sekmeye sahip olan site, önemli telefon numaraları, İBB'ye ait uygulamalar da yer alıyor.


Türkiye’de Koronavirüs (COVID-19) salgınının yüzde 60’ı İstanbul’da görülmekte olduğu ifade ediliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), bu konuda doğru olmayan bilgilerin yayılmasını engellemek adına İstanbul halkı için oluşturduğu bu internet sitesi üzerinden güvenilir bilgiye ulaşmalarını amaçlamaktadır. Koronavirüs için oluşturulan bu site ile birlikte, vatandaşların resmi kaynakların yayınladığı bilgilere ulaşabilir, İBB’nin bu pandemi sürecindeki faaliyetlerinden ve duyurularından haberdar olmalarını amaçlıyor. "İstanbul olarak, bu mücadeleyi birlikte vereceğiz. #BirlikteBaşaracağız" mesajıyla açılan sayfadaya buradan erişebilirsiniz.


İBB başkanı, Ekrem İmamoğlu, "Salgın ile mücadelede en önemli konulardan biri de doğru ve şeffaf bilgilendirme süreci. İBB olarak hazırladığımız web sayfası ile İstanbul'da yapılan çalışmalar ve güncel durumla ilgili en sağlıklı ve doğru bilgileri sizinle paylaşıyoruz." mesajını paylaştı.



0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page