top of page
Ara

İsviçre merkezli banka UBS, müşterilerine özel kripto para hizmeti sunmaya hazırlanıyor

Dünyanın önde gelen menkul kıymet şirketlerinden Zürih merkezli İsviçre bankası UBS, yatırımcılarına Bitcoin (BTC) ve kripto para hizmeti sunmaya hazırlanıyor

Bloomberg tarafından ismi paylaşılmayan kaynaklarca ifade edilen bilgilerde, şirketin müşterilerinden gelen kripto para talebini karşılamak adına çalışmalar yürüttüğünü ve yakın zamanda bu talebe yanıt verileceği belirtildi.


Böylelikle UBS’nin varlıklı yatırımcılarının portföylerinin küçük bir kısmıyla kripto paraya yatırımı yapma imkanı sunacağı ve bu yatırımı çeşitlendirmek adına Bitcoin (BTC) dışında diğer kripto paralarında çalışma dahilinde olduğu ifade edildi.


Bitcoin (BTC) ve diğer kripto paraların hayatımızdaki konumları gün geçtikçe artıyor. Öyle ki bir zamanlar sıkı bir şekilde karşı çıkan kişiler dışında artık bankalar dahi bu yönde çalışmalar yürütmeye başlamış durumda.


Bu kripto paranın genel kabule gitgide yaklaştığının bir göstergesi olarak gösterilebilir. Öyle ki artık bankalar kripto paraları desteklemeseler bile müşterilerini kaybetmemek adına bu hizmetleri vermek durumunda kalıyorlar.

Kaynak: DH

0 yorum
bottom of page