top of page
Ara

Hyundai Brezilya'nın yıldız köpek çalışanı Tucson Prime ile tanışın

Covid-19 salgınının dünyanın dört bir yanındaki ülkelerin ekonomileri zor günler geçirdiği şu günlerde güzel haberler de gelmiyor değil

Covid-19 salgınının dünyanın dört bir yanındaki ülkelerin ekonomilerini aldığı bedel ile birçok işletme mücadele ediyor ve çalışanları işten çıkararak maliyetleri düşürmek zorunda kalıyorlar. Ancak tüm bu problemlere ortasında, Brezilya, Espirito Santo'daki bir Hyundai showroomu alışılmadık bir karar alarak yeni bir çalışanı işe almaya karar verdi.


Olağandışı gibi görünen bu durum, mevcut ekonomik durum nedeniyle değil, daha çok yeni çalışanın dört ayak üzerinde yürümesi gerçeğine dayanıyor.


Tucson Prime, galerinin en yeni kiralanan kişisidir ve tam anlamıyla çalışan bir köpek olduğunu kanıtlamak için bir kimlik kartına sahiptir. Müşterileri test sürüşüne çıkaramayabilir, ancak Tucson yine de sevimli maskaralıklarıyla dikkatleri çevrimiçi olarak çekiyor. Müşteriler, araçları incelemek için değil, turlarını yapan köpek satıcısının bir bakışını yakalamak için galeriye akın ediyor.


İşe alımı, bir sokak köpeği olarak önceki görevi sırasında etkileyici ısrarlı gösterisinin bir sonucu olarak gerçekleşti. Bu yılın başında, galeride ilk kez sahneye çıktı ve fırtınalı bir gecede, sempatik showroom yöneticisi kalmasına izin vermeye karar verdi.


İlk başta, personel birkaç gün sonra oradan ayrılmasını bekliyordu, ama o, ona düşkün olacak kadar uzun süre takıldı.


Köpeği showroom için bir maskot olarak benimseme önerisi kabul edildi ve o zamandan beri sosyal medyanın dikkatini çekti. Tucson Prime, Mayıs ayından bu yana showroom için yetenekli bir çalışanı oldu ve zaman zaman araba almakla ilgilenmeyen, ancak ona bir dokunuşta bulunan ziyaretçileri kendine çekiyor. Geçen hafta Hyundai Brezilya'nın resmi Instagram sayfası da Tucson'u dünyaya tanıtan bir gönderi yaptı.

“Hyundai Prime bayisinin satış köpeği Tucson Prime ile tanışın. Yeni üye yaklaşık bir yaşında, #Hyundai ailesi tarafından memnuniyetle karşılandı ve şimdiden iş arkadaşlarını ve müşterilerini kazandı."

Ayrıca, ilk başta, showroom personelinin köpeğe sadece bir çatı katmak istediklerini, ancak dost canlısı doğası ve müşterileri idare etme becerisinin onu işe almak için bir neden olduğunu da belirtti.

Her şey yolunda giderken, Tucson, Hyundai Brezilya’nın en popüler çalışanı olmaya aday görünüyor.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page