top of page
Ara

happn, uygulama içi pop-up mesajları ile Meme Kanseri farkındalığına yardımcı olmayı hedefliyor

happn, Meme Kanseri Farkındalık Ayını ve "Pembe Ekim" ayını küresel olarak desteklemek için bir uygulama içi kampanya başlattı

Her yıl, Pembe Ekim tüm dünyada tanınır ve ay boyunca büyük kanser hayır kurumları insanları kendilerini kontrol etmeye ve sağlıklarını korumaya teşvik ediyor.


Flört uygulaması bu yıl, kullanıcılar potansiyel eşleşmelerin profillerinde gezinirken görünecek çeşitli şaşırtıcı mesajlar sunarak yer alıyor. Örneğin, kadınlar için açılan bir kartta dikkatlerini çekmek için "GÖĞÜSLERİNİZİ GÖSTERİN!" mesajını göstermesi kullanıcılar tarafından şaşkınlıkla karşılandı.


Daha sonra, bu çevrimiçi buluşma için en iyi karşılama cümlesi olmasa da, birinin hayatını kurtarmaya yardımcı olabileceğini açıklamaya devam ediyor. Kadınlara muayene olmalarını ve herhangi bir anormallik olup olmadığını düzenli olarak kontrol etmelerini tavsiye ediyor.


Erkeklere ayrıca, sağlıklarını takip ettiklerinden emin olmak için annelerine, kız kardeşlerine ve arkadaşlarına yetişerek hayatlarındaki kadınlarla ilgilenmelerini isteyen mesajlar da gösterileceği belirtildi.


Happn'da Trendler Başkanı Marine Ravinet yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Son yıllarda birçok bilimsel ilerlemeye rağmen, meme kanserine karşı mücadelede seferberli kalmalıyız. Uygulama içi mesajlarımız, her yaştan kullanıcımızı sağlıklarını kontrol etmeye davet etmek için var.

"Ancak bu ay sadece kadınları ilgilendirmiyor. Erkek kullanıcılarımızı, sevdiklerini düzenli olarak Mamografi için teşvik etmeleri için eğitmek de önemli bir husus olduğunu düşünüyoruz."

happn, en çok etkilenen sekiz Afrika ülkesinde HIV / AIDS ile mücadeleye katılmaya yardımcı olmak için Aralık 2019'daki AIDS Farkındalık Ayı öncesinde RED ile ortaklık kurdu.


Burada happn web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

0 yorum
bottom of page