top of page
Ara

Google, Stadia projesini bir platform olarak tekrar değerlendirmeyi planlıyor

Şirket, Google'ın Stadia Games & Entertainment stüdyolarını kapatacağını ve özel içeriklere yatırım yapmayacak

Google, Stadia projesini bir platform olarak tekrar değerlendirmeyi planlıyor

Şirket, Google'ın Stadia Games & Entertainment stüdyolarını kapatacağını ve artık kısa vadeli planlanan oyunların ötesinde dahili özel içeriğe yatırım yapmayacağını duyurdu.


Stadia Games & Entertainment patronu Jade Raymond, diğer fırsatları takip etmek için Google'dan ayrıldı ve Google, stüdyo personelinin yeni roller bulmasına ve onları desteklemesine yardımcı olacak.


Stadia Games & Entertainment'ın sona ermesiyle Google, odak noktasını Stadia’nın endüstri ortakları için teknolojisini geliştirmeye ve iş ortaklıklarını derinleştirmeye kaydıracak.


Stadia başkan yardımcısı ve genel müdürü Phil Harrison yaptığı açıklamada, "2021'de, oyun geliştiricilerinin ve yayıncılarının platform teknolojimizden yararlanmalarına ve oyunları doğrudan oyuncularına sunmalarına yardımcı olmak için çabalarımızı genişletiyoruz" dedi. "Tamamen Stadia’nın gelişmiş teknik altyapısı ve platform araçları üzerine kurulu bir oyun çözümü arayan iş ortaklarıyla çalışmak için önemli bir fırsat görüyoruz. Stadia'yı sektörün büyümesine yardımcı olan uzun vadeli, sürdürülebilir bir iş haline getirmenin en iyi yolunun bu olduğuna inanıyoruz."


Mevcut ve gelecekteki Stadia kullanıcıları, Stadia'da oyun oynamaya devam edebilecek ve üçüncü taraf yayıncıların yeni oyunları platforma gelmeye devam edecek.


Harrison, "Bulut oyunlarının geleceğine bağlıyız ve bu sektörü ileriye taşımak için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Amacımız, oyuncular için mümkün olan en iyi platformu ve ortaklarımız için teknolojiyi oluşturmaya ve bu deneyimleri dünyanın her yerinden insanlar için hayata geçirmeye odaklanmış durumda."

Etiketler:

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page