top of page
Ara

Gloria Jean’s Coffees’nin kurumsal kimliği yenilendi

Türkiye pazarında 1999 yılından beri faaliyetlerini sürdüren Gloria Jean’s Coffees, geçtiğimiz yıl başlattığı marka yenileme stratejisi kapsamında markanın logosunu yeniledi

Gloria Jean’s Coffees’nin kurumsal kimliği yenilendi

Türkiye pazarında 1999 yılından beri faaliyetlerini sürdüren Gloria Jean’s Coffees, geçtiğimiz yıl başlattığı marka yenileme stratejisi kapsamında markanın misyonunu ve büyüme hedefini doğrudan yansıtan yenilikçi ve dinamik bir logo ile marka yüzünde yeniliğe imza atıyor.


Türkiye zincirine 2021 yılının ikinci yarısında 100. şubesini ekleyen marka, yeni kurumsal kimliği ve logosuyla kahve severlerin beğenisini kazanmayı umuyor. İlk olarak marka yenilenmesine kahve bardakları ve mağaza içi görsellerden başlayan Gloria Jean’s Coffees, yenilik çalışmalarına dekorasyonda yapılan bir takım değişikliklerle devam ediyor.

Ayrıca Gloria Jean’s Coffees, genişletilen ürün gamında da bazı yeniliklere imza atıyor. Gloria Jean’s menüsüne eklenen yeni içecekler arasında yeni yıla özel hazırlanan spiced ginger bread latte & chiller ve sıcak olarak servis edilen tadelatte gibi yeni ürünlere de yer veriliyor.

Gloria Jean’s Coffees’nin kurumsal kimliği yenilendi

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page