top of page
Ara

GittiGidiyor 'Teknoloji Akademisi' başlıyor

Dünyanın ve Türkiye'nin önde gelen e-Ticaret platformlarından olan eBay çatısı altında faaliyetlerini sürdüren GittiGidiyor, 'Teknoloji Akademisi' programını başlatıyor.

Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi olarak bundan 19 yıl önce, ülkemizi online pazaryerinden alışverişin kolaylığı ve keyfiyle tanıştıran firma, bu hamlesi kamuoyu tarafından takdirle karşılandı.


Akademi ile alakalı gelişmeleri kişisel sosyal medya hesabından duyuran eBay Türkiye, MENA Genel Müdürü Öget Kantarcı, program hakkında şunları söyledi:


"Kişisel olarak çok heyecan duyduğum bir projeyi hayata geçiriyoruz. Ön lisans mezunlarına özel olarak planladığımız GittiGidiyor Teknoloji Akademisi çatısı altında 3 aylık bir eğitim programını önümüzdeki günlerde başlatıyoruz. Proje ile gençler tam zamanlı bir yetenek programını deneyimleyebilecek, kodlama ve yazılım geliştirme üzerine bildiklerini bir üst seviyeye taşıyabilecek. Programa 15 Mayıs tarihine kadar tüm ön lisans mezunlarının başvurularını bekliyoruz. Ön elemeler ve sonrasında yapılacak görüşmeler sonucunda 6 kişi 3 ay boyunca GittiGidiyor Teknoloji ve Ürün Departmanı’nda eğitim alma hakkı kazanacak. @StartersLand’e bu fikri bizimle paylaştıkları ve bu zorlu dönemde ülkemizin insan kaynağına katkı sağladıkları için teşekkür ederim."


GittiGidiyor tarafından paylaşılan ilanın detayları


GittiGidiyor Teknoloji Akademisi’ne Katılmaya Hazır Mısın? GittiGidiyor Teknoloji Akademisi, önlisans mezunu olan genç yeteneklerin, Türkiye’nin öncü e-ticaret şirketi GittiGidiyor’da, tam zamanlı yetenek programını deneyimleyebileceğin, kodlama ve yazılım geliştirme üzerine odaklanan yetenek programıdır. Gereklilikler ve Nitelikler

  • Üniversitelerin Bilgisayar Programcılığı (önlisans) bölümlerinden yeni mezun

  • OOP, Design Patterns, TDD, Unit Testing, kod ve yazılım standartları konularında genel bilgi sahibi veya kısa zamanda yazılım geliştirme konusunda kendisini geliştirebilecek

  • Java, J2ee, Oracle, Spring, Hibernate veya benzeri teknolojilerde bilgi sahibi veya bu teknolojileri öğrenmeye açık

  • Yeni teknolojileri takip eden, araştırma yönü kuvvetli ve problem çözme becerisi olan

  • Kendini geliştirme konusunda hevesli ve istekli

GittiGidiyor 'Teknoloji Akademisi' programını incelemek için buraya tıklayın.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page