top of page
Ara

GittiGidiyor 20'nci yaşında marka kimliğini yeniledi

GittiGidiyor, 20'nci yaşına yeni reklam kampanyası ve yeni logosuyla giriyor

GittiGidiyor 20'nci yaşında marka kimliğini yeniledi

GittiGidiyor'dan yapılan açıklamaya göre, yeni yıl dönümünde 'Keşfetmeye Bak' sloganıyla duyurduğu reklam kampanyası ve yenilenen logosuyla kutlayan gittigidiyor, değişen ihtiyaçlara göre gelişen bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedefliyor.


Verilen bilgiye göre, sadeleşen tasarımıyla dikkati çeken yeni logo, teknoloji ile alışverişin buluştuğu yeniliklerle dolu bir platformu işaret ediyor. Dijitalleşen dünyayla birlikte tasarımların da sadeleştiği günümüze uygun olarak tasarlanan yeni marka kimliğinde, eski amblemden gelen renk mirasının tipografideki noktalara taşınmasıyla daha modern ve temiz bir kimlik sunuluyor.


Ayrıca, GittiGidiyor için özel olarak tasarlanan font, teknoloji ve alışveriş arasında kurulan köprüyü sembolleştiriyor


50 farklı kategoride 22 milyon ürüne ev sahipliği yapan GittiGidiyor, kullanıcılarının ihtiyaçlarına göre ürün çeşitliliğini artırmaya devam ederken, yeni yaşında tüm kullanıcılara, kendi ilgi alanı ve zevkine uygun yenilikleri keşfedebileceği bir platform sunuyor.


GittiGidiyor, 'Keşfetmeye Bak' sloganıyla öne çıkan yeni reklam kampanyasında ise kullanıcılara yenilikçi, dinamik ve merak uyandıran bir dünya sunarak herkesi bu dünyayı keşfetmeye davet ediyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen GittiGidiyor CMO'su Feyza Dereli Fedar, Türkiye'nin ilk online pazaryeri olarak 20 yıldır e-ticaret sektörüne öncülük ederken aynı zamanda kullanıcılarına en iyi alışveriş deneyimini yaşatmak için çalıştıklarını aktardı.


Bu yıl GittiGidiyor'un 20. yaşını kutlamaktan ötürü büyük heyecan içinde olduklarını belirten Fedar, şunları kaydetti:

'GittiGidiyor olarak 20 yıldır ülkemizde e-ticaret sektörünün gelişimine destek olmak için çalışırken, kurulduğumuz 2001 yılından bu yana, kullanıcılarımızın online alışveriş deneyimlerinin her zaman daha iyi olmasını hedefledik. Kişiselleştirilmiş kullanıcı deneyimi sunarken, değişen koşullara ve tüketici beklentilerine göre kendimizi sürekli güncellemeye özen gösterdik.
Genç ve dinamik bir kurum kültürüne sahip GittiGidiyor olarak 20'nci yılımızı da aynı dinamizmle kutluyoruz. Yenilen logomuz ve 'Keşfetmeye Bak' sloganımızla kullanıcılarımızın keşif ve merak duygusuna dokunurken, onlara her gün yeni deneyimler ve ürünler keşfedecekleri bir dünya sunmayı hedefliyoruz. GittiGidiyor’un yenilenen yüzüyle, tüm kullanıcılarımızı platformumuzu keşfetmeye davet ediyoruz.'

Yeni slogan: Keşfetmeye Bak!

GittiGidiyor 20. yılında kullanıcılarına “Keşfetmeye Bak!” sloganıyla başlattığı yeni reklam kampanyasıyla hedef kitlesine sesleniyor. 2021 yılı boyunca GittiGidiyor’un marka yüzü olarak ünlü oyuncu Elçin Sangu’nun yer aldığı yeni reklam filminde, yeni logo ve yeni GittiGidiyor deneyimiyle, her gün keşfedecek yeni bir şey olduğunun müjdesi veriliyor. Reklam filminin seslendirmesini ise oyuncu Mert Fırat yapıyor.

Reklam Künyesi:

Reklam Ajansı: Tribal Worldwide İstanbul

Reklamveren: GittiGidiyor

Reklamveren Yetkilileri: Feyza Dereli Fedar, Melike Güleli, Fulya Özsöz, Gizem Erdoğan, Ezgim Demirci, Roksi Benoraya

Ajans Başkanı ve Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Arda Erdik

Ajans Başkan Yardımcısı ve Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Başar Bellisan

Ajans Başkan Yardımcısı ve Müşteri İlişkileri Direktörü: Alp Gürsoy

Yaratıcı Yönetmen: Melih Ediş

Yaratıcı Ekip: Merve Tozanlı, Bedriye Katip, Halil Okyay, İrem Apak

Müşteri Grup Direktörü: Buse Sokullu

Müşteri İlişkileri Ekibi: İrem Pusal, Nester İkat

Sosyal Medya Ekibi: İklim Suaşan, Nazlıcan Şekerci

Stratejik Planlama Direktörü: Ceren Şehitoğlu

Stratejik Planlama Ekibi: Furkan Özgür, Oral Ulusoy

Yönetici Prodüktörleri: Gülengül Soytürk, Nisan Turgul

Ajans Prodüktörü: Nisan Turgul

Logo Tasarım: Erman Anıt

Tipografi: Taner Ardalı

Prodüksiyon Şirketi: Autonomy İstanbul

Yönetmen: Uygar Kutlu

Prodüktör: Murat Pekin

Müzik: Persenk

Medya Planlama Ajansı: People

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page