top of page
Ara

Getir'in yeni yaratıcı ajansı belli oldu

Şirket İngiltere'de ayrıca medya ajansı arayışını sürdürüyor

Getir'in yeni yaratıcı ajansı belli oldu

Hızlı teslimat şirketi Getir, İngiltere'de genişlemek istediği için, rekabete dayalı bir sahadan sonra Neverland'i lider yaratıcı ajansı olarak belirledi.


Neverland, 2019'da kurulan ve bu Mart ayında Ladbrokes yaratıcı hesabını alan Neverland için başka bir darbe oldu. Ajans, Euro 2020 boyunca Ladbrokes için göze çarpan işler üretiyor.


Müşterilerine 10 dakika gibi kısa bir sürede market alışverişi sözü veren ve Dija ve Gorillas rakiplerle rekabet eden Getir, 2015 yılında İstanbul'da kurulmuş ve şimdi tüm İngiltere'ye ulaşmayı hedefliyor.


Getir, hızlı teslimat taahhüdüyle şu anda Londra ve Birmingham'da faaliyet gösteriyor ancak Birleşik Krallık'ta yeni kentsel alanlara açılma planları var.


Yakın zamanda bir yatırım turunda 7,5 milyar dolar değerinde olan işletme, bu yıl Ocak ayında Londra'da faaliyete geçti.


Neverland'in kurucu ortağı Jon Forsyth şunları söyledi: "Getir piyasayı kasıp kavuruyor. Gemiye atlamak ve onların inanılmaz başarıya giden yolculuğunun bir parçası olmak için sabırsızlanıyoruz."


Getir İngiltere'nin pazarlama müdürü Nic Casby şunları ekledi: "Neverland Getir için mükemmel bir seçim. Bizim gibi son derece stratejik, hızlı ve kazanmamız için ihtiyacımız olan yaratıcı soyağacına sahipler."


Getir'in bir medya ajansı arayışında olduğu da anlaşılıyor. Geçen ay Campaign , şirketin bir randevuya yakın olduğunu öne süren kaynaklara atıfta bulundu.

Etiketler:

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page