top of page
Ara

Facebook, tüm olumsuzluklara rağmen 'üstün performans' notunun sahibi oldu

Facebook, Apple'ın son gizlilik güncellemeleri ve antitröst sürecine rağmen 'üstün performans' notunu aldı

Facebook, tüm olumsuzluklara rağmen 'üstün performans' notunun sahibi oldu

Son dönemlerde yaşadığı büyük problemlere rağmen güçlü bir güven oylamasında, büyük bir Wall Street hisse senedi şirketi bu sabah Facebook hisselerini "piyasa üstü performans" gösteren şirketler arasına yükselttiğini duyurdu.


BMO Sermaye Piyasaları analisti Dan Salmon, bu sabah yatırımcılara gönderilen bir güncellemede, "Finansal etki modellenmiş olmaktan daha büyükse erken gelebiliriz, ancak her iki durumda da bunun daha geniş bir konu için bir" temizleme olayı "olduğunu düşünüyoruz" dedi.


Salmon, yükseltmeyi iki önemli büyük krize rağmen yaptığını söyledi - Apple'ın Facebook'un gelirlerini azaltması beklenen 'uygulama izleme' şeffaflık adımlarını sunması ve 'rekabet beklentilerini artırması', WhatsApp mesajlaşma uygulaması da dahil olmak üzere, şirketin e-ticareti platformlarına dikey olarak entegre etme planlarının olumlu tarafı nedeniyle, bu tehditler sosyal ağın mevcut değerlemesine dahil edildi.


Salmon, "COVID-19'un ötesinde devam etmesini beklediğimiz güçlü dijital reklam harcamalarını besleyen e-ticaret benimsemesindeki hızlanma nedeniyle tahminlerimizi belirliyoruz" dedi.


"Öngörüleri hedeflediğimiz için 2021 için konsensusun biraz altında kalıyoruz, ancak 2022 ve 2023'te ilerliyoruz çünkü Facebook'un yerel ticaret yeteneklerinin yüzeylerini bir sonraki %20'den fazla gelir artışını desteklemesi gereken bir dijital alışveriş merkezine dönüştürmesini tahmin ediyoruz." dedi.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page