top of page
Ara

Analistler iPhone 13'ün ara model olacağı konusunda hemfikir

Apple muhtemelen 2022'de büyük değişiklikler için iPhone 14'ü ve 2023'te iPhone Flip'e kadar bekleyecek

Analistler iPhone 13'ün ara model olacağı konusunda hemfikir

Yeni bir rapora göre, iPhone 13'ün selefine çok benzediği söyleniyor, ancak Apple sonunda akıllı telefonlarındaki ikonik çentikten kurtuluyor olabilir - yeni bir rapora göre 2022'de iPhone 14'e kadar. Ve belki bir yıl sonra, şirket nihayet 2023'te çokça söylentilere göre katlanabilir iPhone Flip'i piyasaya sürebilir.


Bu ve diğer iPhone tahminleri, 9to5Mac'e göre tedarik zinciri yatırımcıları için yeni bir rapor sunan tanınmış Apple analisti Ming-Chi Kuo'tan geldi. İPhone 14 serisindeki çentiğin yerini ne alacak? Bir delik, Apple'ın Face ID'nin çalışmasını sağlamak ve özçekimlere derinlik katmak için daha yeni iPhone çentiklerini kaplayan sensör setiyle (nokta projektör, kızılötesi kamera ve dahası) ne yapacağı net olmasa da tahminler bu yönde.


— Kuo, iPhone 14 ve / veya 14 mini'yi bir çentikle bırakarak bu yükseltmeyi yalnızca üst düzey iPhone 14 Pro ve Pro Max'in alması mümkündür.

— Yeni rapora göre Telefon 13 1 TB depolama alanıyla gelebilir

— iPhone 13 çıkış tarihi, fiyatı, haberleri, sızıntıları ve yeni iPhone hakkında bildiklerimiz

— Eski iPhone veya iPad'iniz iOS 14 veya iPadOS 14'ü çalıştırmadığında ne yapmalısınız?


Kuo, Apple'ın 2023 yılına kadar 9to5Mac başına iPhone Flip katlanabilir iPhone Flip katlanabilir modelinin 7,5 veya 8 inçlik bir modelini piyasaya sürebileceğini öne sürüyor. Ancak Apple’ın katlanabilir telefon versiyonu hakkında paylaşacak başka hiçbir detayı yok.


Kuo, Apple'ın 2022 yılına kadar 5G'nin tüm modellere entegre edileceğini düşünüyor

İPhone 14 modellerinin (mini / standart / pro / pro max) varsayılan 'amiral gemisi' seviyesinin altında, daha uygun fiyatlı ve daha düşük özellikli iPhone modelleri var, ancak Kuo bunların da 2022'ye kadar 5G sürümlerini alacağını tahmin ediyor.


Birincisi, Apple'ın (ilk olarak 2019'da piyasaya çıkan) bu modeli değiştirmesi durumunda iPhone 11 için 5G özellikli bir yedek, ancak yine de Face ID ve 5G bağlantısına sahip 6 inçlik bir ekran modeli olacak. Amiral gemisi ve uygun fiyat arasındaki yeri göz önüne alındığında, bu, Apple'ın şu anda iPhone 11'in bulunduğu 599 $ / 599 £ / 7.999 ₺ fiyat noktası civarında bir modeli bu yuvada tutmak istediğini gösteriyor.


Kuo ayrıca, Apple'ın 2022'nin ilk yarısında iPhone SE'nin 5G özellikli bir güncellemesini yayınlayacağını ve sonunda iPhone serisinin alt sınırına bağlantı getireceğini tahmin ediyor. Ancak, belki de şaşırtıcı olmayan bir şekilde, yeni orta sınıf iPhone'un iPhone 8 benzeri tasarımı ve 4,7 inç ekranı koruması bekleniyor, bu da yalnızca yeni bir yonga seti ve bağlantı eklenebileceği anlamına geliyor.


Özetle, Kuo'nun tahminleri, Apple'ın önümüzdeki 2-3 yıl içinde iPhone portföyünde 5G'yi almaya odaklanmasına öncelik tanıyor ve Android tarafında amiral gemileri bu alanda daha öncelikle yol almış olsa da ve bir kez daha Android'de piyasaya sürüldükten yıllar sonra herhangi bir gelişme yalnızca serinin en üst modellere geliyor.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page