top of page
Ara

Deloitte, personeli evden kalıcı çalışmalarını kolaylaştırmak için 4 ofisi kapatacak

17 Ekim'de Deloitte, Southampton, Nottingham, Liverpool ve Gatwick'te birlikte 500 kişiyi istihdam eden ofisleri kapatacağını bildirdi

Deloitte, personeli evden kalıcı çalışmalarını sağlamak için 4 ofisi kapatacak

Deloitte, 50 İngiltere ofisinden 4'ünü kapatacak ve tüm çalışanları, COVID-19 salgını sırasında emlak harcamalarını yönetmeyi amaçlayan kalıcı evden çalışma sözleşmelerine tabi tutacağını duyurdu.


The Economic Times'ın bildirdiğine göre Deloitte, 17 Ekim'de personele Southampton, Nottingham, Liverpool ve Gatwick'teki ofisleri kapatacağını bildirdi.


Danışmanlık ve muhasebe firmasının İngiltere'deki yönetici ortağı Stephen Griggs bir e-postada, pandeminin "gelecekteki çalışma programımızı hızla takip ettiğini ve bizi emlak portföyümüzü gözden geçirmeye yönlendirdiğini" söyledi. Ayrıca personele, bunun Deloitte’nin bu bölgelerdeki varlığını etkilemeyeceği konusunda güvence verdi.


Bu, şirketin Nisan ayında işten çıkarmalara alternatif olarak İngiliz işletmelerindeki tüm ortaklar için yüzde 20 maaş kesintisi açıklamasının ardından geldi.


COVID-19 salgınının ortasında, karantinalar, kilitlenmeler ve sosyal mesafeli normları korumak için milyonlarca kişi çalışmaya başladıkça ofis alanı talebi azaldığı bildirildi.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page