top of page
Ara

Coca-Cola ürün ambalajı tasarımında köklü değişiklikler yapmaya hazırlanıyor

Coca-Cola, bazı aromalı ürünleri için yeniden tasarlanmış kutu ve şişelerin yanı sıra yeni tatlarıyla ürün gamını genişletmeye devam ediyor

Coca-Cola ürün ambalajı tasarımında köklü değişiklikler yapmaya hazırlanıyor

Coca-Cola, aromalı ve sıfır şekerli ürünlerinin yanı sıra yeni bir moka aromalı kahve içeceği için yeniden tasarlanmış bir kutu serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.


Atlanta merkezli meşrubat devi, vişneli, vanilyalı ve vişneli ve vanilya karışımı içecek kutuların, tüketiciler tarafından normal ve şekersiz arasındaki farkı anlamalarını kolaylaştırmak şekerli ürünlerde beyaz Coca-Cola logosu kullanılırken, şekersiz versiyonlarda ise siyah logo tercih edilmesiyle, müşteriler ürünlerin normal ve şekersiz içecekler arasındaki farkı bir bakışta anlamasını kolaylaştıracağını belirtiyor.


Vişneli Kola eflatun kutu ve şişelerde, yeni vanilya aromalı seçenek ise krem ​​renkli kutu ve şişelerde sunulması planlanıyor.


Yeniden tasarlanan ambalaj, bu ayın sonlarında ABD'de satışa sunulacak ama Türkiye'de bu tarz tasarım revizyonuna gidilip gidilmeyeceği veya bu ürünlerin satışa sunulup sunulmayacağı hakkında şimdilik net bir bilgi bulunmuyor.


Coke Choice Portfolio'nun kıdemli marka müdürü Natalia Suarez'e göre, “Tüketicilerin rafta aradıkları lezzeti renkli ama temiz bir ambalaj tasarımıyla bulmalarına yardımcı olmak için ambalajlarımızın görünümünü modernize etmek ve basitleştirmek istedik” dedi.


Aynı zamanda piyasaya sürülecek olan yeni bir Kola çeşidi de var: Şubat ayında piyasaya çıkacak olan Mocha aromalı Kahve Kola. Bu, Dark Blend, Vanilla ve Caramel'i içeren mevcut lezzet serisine katılıyor.


Geçen yaz ayrıca şirket, klasik tadı koruyarak orijinal kola tadında bir Coke Zero formül revizesi yapacağını duyurmuştu.


Bu gelişme sonrası, Coca-Cola'nın hisseleri Çarşamba günü Wall Street'te %0,16 arttı.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page