top of page
Ara

Clubhouse'da popüler olma yolları: Girişimcilerin bilmesi gerekenler

Clubhouse'da geçirdiğiniz zamandan en iyi şekilde yararlanın

Clubhouse'ta popüler olma yolları: Girişimcilerin bilmesi gerekenler

Clubhouse'da geçirdiğiniz zamandan en iyi şekilde yararlanın. Etkinizi artırmak ve marka bilinirliği oluşturmak için sosyal medya uygulamasını stratejik olarak nasıl kullanabilirsiniz? Bir Clubhouse daveti aldınız mı? Harika. Bu yalnızca ses akış platformuna girdiğinizde, şirketinizi öne çıkarma ve markanızı geliştirme fırsatına sahip olursunuz.


Ancak, bir odada belirir ve bir satış konuşmasını sarsmaya başlarsanız, insanları kapatırsınız.

Hangisi daha iyi çalışıyor? Değerli bilgileri paylaşarak ve ilişkiler kurarak gerçek bağlantılar oluşturmak. Bu ipuçları, iyi bir Clubhouse katılımcısı olmanıza ve hızla büyüyen platformda güvenilirliğinizi artırmanıza yardımcı olacaktır:


1. Aldığınızdan fazlasını verin

Kimse Clubhouse'a yalnızca sesli bir ürün sunumu umuduyla gitmiyor. İnsanlar bu platforma akın ediyor çünkü sosyal mesafe ve izolasyon zamanında bağlantı arıyorlar.


Vermeye odaklandığınızdan emin olun - uzmanlığınızı paylaşın, ilginç ve satış odaklı olmayan bir konuşma ortağı olun. Geri verdiğinizde, etkinizi artıracak ve uzun vadede markanıza daha fazla doğru insanı çekeceksiniz.


2. Stratejik olun

Gün içinde sınırsız saatiniz yok ve Clubhouse'da bağlanmak için fırsatlarınızdan en iyi şekilde yararlanmak istiyorsunuz. Katılmanız için en mantıklı olan odaları ve konuşmaları araştırın.

Katılmayı planladığınız bir oda varsa, bir asansör konuşması yapın ve bazı önemli noktaları hazırlayın. Ürününüzü fırlatan bir robot gibi konuşmak istemezsiniz. Sahneye çağrılma talebinde bulunmak için öne çıkma ve yükseltilmiş el düğmesine basma fırsatından yararlanın. Sahneye çıktığınızda, görüşleri paylaşarak veya sohbeti zenginleştiren geri bildirimler ve sorular sağlayarak değer sağlamaya odaklanın.


Clubhouse biyografiniz, stratejik olmanın işe yaradığı bir başka önemli alan. Neyle bilinmek istediğinize odaklanın, ne yaptığınızı ve kime yardım ettiğinizi ve tüm temel bilgileri dahil edin. Biyografinizi hem ilgi çekici hem de aranabilir olacak şekilde optimize edin. Keşfedilebilirliğinizi artırmak ve profilinize ziyaret çekmek için uzmanlığınızla ilgili anahtar kelimeler kullanın.


3. Bağlantılar kurun

Clubhouse'a atlayan büyük isimler çok sık yayınlanıyor. Influencer sohbetlere nasıl rehberlik ettiğini veya katılımı artırdığını görmek için sohbetlerine katılmak iyi bir fikir olabilir.


Ünlülerin odalarına gitmek yerine, sektörünüze veya bölgenize özgü olanlara odaklanın. Size tavsiyelerde bulunabilecek, tavsiyelerde bulunabilecek ve genel markanız üzerinde daha büyük bir etkisi olabilecek insanlarla tanışacaksınız.


4. Bir takım oluşturun

Her gün odalar ve sohbetler oluşturulduğundan, çok sayıda Clubhouse sevgisi var. Benzer konularla ilgilenen ve birbirini destekleyen birkaç kişi bulun.


Birbirinizin odalarına katılabilir veya tekliflerinize boyut katan işbirliğine dayalı panel tartışmaları oluşturabilirsiniz.


Örneğin, bir liderlik geliştirme koçuysanız, ekibinizin enerjisini ve kapasitesini artırmaya odaklanmak için oturumlarınızdan birine bir enerji yönetimi koçu getirmeyi düşünebilirsiniz. Bir spor salonu sahibiyseniz, kişisel eğitim hizmetlerinin değeri hakkında konuşabilecek yerel bir etkileyiciyle ortak olabilirsiniz.


Hedef kitleleri sizinkiyle kesişen insanlarla ortak olursanız, topluluk içinde hem fayda sağlayacak hem de değerinizi daha iyi oluşturacaksınız. Ayrıca Clubhouse oda misafirlerinden geri bildirimlerini paylaşmak için izin alabilirsiniz (bunu odanızın bir amacı olarak açıkça belirtmelisiniz) ve diğer sosyal kanallarda yeniden kullanabilirsiniz.


5. Her şeyi işinizle bağlantı kurma

Clubhouse'a odalar oluşturmak ve yalnızca ürünleriniz veya hizmetleriniz hakkında sohbetler yönetmek için yaklaşmak yerine, aktif, bilgili bir katılımcı olabileceğiniz ve işbirliği ve ağ oluşturmanın gücünden yararlanabileceğiniz konuşmaları arayın. İster uzmanlık alanınızda olsun ister teğetsel bir bağlantıya sahip olsun, sizi ilgilendiren kişi veya grupları arayın.


Bu konuşmalara atladığınızda ve yararlı bilgiler verdiğinizde, saygı kazanacak ve düşünce liderliği inşa edeceksiniz. Sunduğunuz yararlı bilgiler sayesinde sizinle ilgili daha fazla bilgi edinmek için ulaşan insanlar bulabilirsiniz, bu da size daha güçlü bağlantılar kurma veya ürünlerinizi / hizmetlerinizi daha organik bir şekilde paylaşma şansı verir.


6. İyi sohbetleri diğer platformlara taşıyın

Bir odadaki insanlarla gerçekten bağlantı kuruyorsanız, onlarla Clubhouse dışında da bağlantı kurmanın bir yolunu bulun. Bu, Clubhouse biyografinizde kendiniz için güçlü bir değer ifadesi oluşturmak ve sizi bulabilmeleri için Instagram veya Twitter hesabınızı bağlamak anlamına gelebilir.

Söylemeniz gereken şeye ilgi duyduğunuzda, bundan yararlanın ve onları daha güçlü, daha kişisel bir bağlantıya yönlendirmenin yollarını bulun.


Clubhouse'da yapabileceğiniz en büyük ve en iyi şey kendinizi zorla satmadan kendinizi satmaktır. İyi konuştuğunuz, ilginç ve çekici olduğunuz için kendinizi ve markanızı etkileşim kurduğunuz kişilere karşı karşı konulmaz kılın.


Denemekten ve konfor bölgenizin dışına çıkmaktan korkmayın. Kendinizi özgün bir şekilde sergilemek, asansör satış konuşmanızı mükemmelleştirmek ve en çok çalışmak istediğiniz veya müşteri olarak sahip olmak istediğiniz insanları çekmek için bu muazzam fırsattan yararlanın.

Etiketler:

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page